Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Крупи та борошно ДК 021:2015 15610000-7 – Продукція борошномельно-круп’яної промисловості
Очікувана вартість
63 000,00 UAH
UA-2019-01-21-000952-b ● 4b589b7f5fe94f76bbebe0398fd9eceb
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРАСНОГРАДСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" |
Код ЄДРПОУ: | 02002701 |
Місцезнаходження: | 63304, Україна , Харківська обл., Красноград, Шиндлера, 87 |
Контактна особа: |
Овсянікова Юлія Сергіївна 380574472509 safo4df@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 21 січня 2019 14:24 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 24 січня 2019 15:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 28 січня 2019 15:00 |
Початок аукціону: | 29 січня 2019 14:07 |
Очікувана вартість: | 63 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 315,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Крупи та борошно ДК 021:2015 15610000-7 – Продукція борошномельно-круп’яної промисловості
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
4463 кілограми
Крупи та борошно ДК 021:2015 15610000-7 – Продукція борошномельно-круп’яної промисловості
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
63304, Україна, Харківська область, Красноград, вул.Шиндлера 87
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
21 січня 2019 14:24 |
Оголошення крупи та борошно.docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Ткаченко Н.М. #2911822423 |
Переможець |
61 450,00
UAH з ПДВ
|
31 січня 2019 10:25
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Крупи та борошно.pdf | укладений |
05 лютого 2019 11:30
|