Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо та сало свинини свіже.
Очікувана вартість
92 500,00 UAH
UA-2019-01-17-000364-c ● 5f7b7e6206054208a3d46a4ac3c05e53
Спрощена закупівля
Торги не відбулися
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Погребищенський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) |
Код ЄДРПОУ: | 25497823 |
Місцезнаходження: | 22200, Україна , Вiнницька обл., ПОГРЕБИЩЕ, вул.Богдана Хмельницького, 81 |
Контактна особа: |
Громкович Марія Іванівна 0967710391 pogtercentr1@ukr.net |
Категорія: | Державне або комунальне підприємство, яке не належить до замовників |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 17 січня 2019 10:15 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 20 січня 2019 11:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 24 січня 2019 11:00 |
Очікувана вартість: | 92 500,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 925,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
М'ясо свинини свіже: стегно, лопатка, ошийок - 460 кг., філєйка - 100 кг., порібя - 140 кг., сало - 150кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Доставка за рахунок постачальника, згідно поданої заявки, щомісячно.
Розгорнути
Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
850 кг.
М'ясо свинини свіже: стегно, лопатка, ошийок - 460 кг., філєйка - 100 кг., порібя - 140 кг., сало - 150кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Доставка за рахунок постачальника, згідно поданої заявки, щомісячно.
Розгорнути
Згорнути
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
22200, Україна, Вiнницька область, ПЛИСКІВ, Пирогова, 2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 лютого 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
Інформація про відміну
Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій