Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
морожена риба (хек)
Очікувана вартість
24 000,00 UAH
UA-2019-01-11-000352-a ● f17f9275140c47e492dd268c496a1a1a
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Талалаївський територіальний центр соціального обслуговування населення |
Код ЄДРПОУ: | 31479921 |
Місцезнаходження: | 17200, Україна , Чернігівська обл., селище Талалаївка, провулок Центральний, 4 |
Контактна особа: |
Радченко Валентина Анатоліївна +380507209392 taltercentr@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 11 січня 2019 13:53 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 15 січня 2019 13:58 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 18 січня 2019 13:58 |
Очікувана вартість: | 24 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 264,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,10% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15220000-6: Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
345 кг
морожена риба (хек)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
17240, Україна, Чернігівська область, Болотниця, вулиця 40 річчя Перемоги 16 а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
18 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15221000-3 — Морожена риба
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
11 січня 2019 13:53 |
Проект договору Додаток 1.docx |
11 січня 2019 13:53 |
ОГОЛОШЕННЯ.docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Акціонерне товариство "Базис" #14231737 |
Переможець |
22 418,10
UAH з ПДВ
|
18 січня 2019 18:01
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
договір 3.pdf | укладений |
23 січня 2019 11:03
|