Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів, (Печиво Родинне у кількості 250кг, вафлі «Артек» з начинкою у кількості 250кг, кекси у кількості 150 кг, сухарі панірувальні у кількості 60кг)
Очікувана вартість
33 375,00 UAH
UA-2019-01-10-000603-b ● b0d2223b1f584aa6837a4a112aea5ca4
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
Код ЄДРПОУ: | 37308938 |
Вебсайт: | http://example.com |
Місцезнаходження: | 03040, Україна , Київська обл., Київ, вул. Маричанська, 4 |
Контактна особа: |
Новак Алла Олександрівна 380442571105 krvpub1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 10 січня 2019 16:34 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 11 січня 2019 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 15 січня 2019 18:00 |
Очікувана вартість: | 33 375,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 166,88 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам.
Печиво Родинне
Оцінка якості: ДСТУ 3781-2014.
Вироблено на вершковому маслі з різними домішками. Має містити велику кількість жирів та цукру та виготовлено з пластичного тіста, а інколи з прикрасою поверхні печива. Форма – правильна, що відповідає назві печива, без вм’ятин, краї печива повинні бути рівними чи фігурними. Не допускаються: вироби розломані, розкришені. Поверхня, непідгоріла, без вкраплень крихт. Колір – властивий даному печиву, різних відтінків, рівномірний. Запах - властивий печиву без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак - властивий печиву без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків.
Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимогам виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку.
Вафлі «Артек» з начинкою
ТУ У 10.7-00382013-006:2015
Продукт пористий, ніжний, легкий. Форма продукту прямокутна, прошарок з начинкою та рифлену поверхню. Відрізняються за змістом начинки та кількістю прошарків. Смак та запах – властивий даному найменуванню вафель, без стороннього присмаку та запаху.
Зовнішній вигляд: поверхня з чітким малюнком, з рівним обрізом, без підтікань, вафлі повинні мати однаковий розмір та правильну форму, встановлену для цієї назви рецептурою. Якість начинки: вафельний лист щільно прилягає до начинки.
Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку.
Кекси
Оцінка якості:ДСТУ 4505:2005.
Виріб з начинкою. Смак – відповідає даному виду продукту (шоколадний, вишневий, абрикосовий, полуничний, зі смаком згущеного молока, горіховий та т.п.). Форма – відповідно даному виду найменуванню виробу без пошкоджень. Кондитерські вироби виготовляють відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку.
Сухарі панірувальні
Оцінка якості:ДСТУ 8708-2017.
Зовнішній вигляд: крупка достатньо однорідна за розміром, розсипчаста, без грудок;
Колір: від світло-жовтого до світло-коричневого;
Смак та запах: притаманний панірувальним сухарям, без стороннього присмаку та запаху;
Масова доля вологості не повинна перевищувати 10%.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Розгорнути
Згорнути
Печиво Родинне
Оцінка якості: ДСТУ 3781-2014.
Вироблено на вершковому маслі з різними домішками. Має містити велику кількість жирів та цукру та виготовлено з пластичного тіста, а інколи з прикрасою поверхні печива. Форма – правильна, що відповідає назві печива, без вм’ятин, краї печива повинні бути рівними чи фігурними. Не допускаються: вироби розломані, розкришені. Поверхня, непідгоріла, без вкраплень крихт. Колір – властивий даному печиву, різних відтінків, рівномірний. Запах - властивий печиву без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак - властивий печиву без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків.
Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимогам виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку.
Вафлі «Артек» з начинкою
ТУ У 10.7-00382013-006:2015
Продукт пористий, ніжний, легкий. Форма продукту прямокутна, прошарок з начинкою та рифлену поверхню. Відрізняються за змістом начинки та кількістю прошарків. Смак та запах – властивий даному найменуванню вафель, без стороннього присмаку та запаху.
Зовнішній вигляд: поверхня з чітким малюнком, з рівним обрізом, без підтікань, вафлі повинні мати однаковий розмір та правильну форму, встановлену для цієї назви рецептурою. Якість начинки: вафельний лист щільно прилягає до начинки.
Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку.
Кекси
Оцінка якості:ДСТУ 4505:2005.
Виріб з начинкою. Смак – відповідає даному виду продукту (шоколадний, вишневий, абрикосовий, полуничний, зі смаком згущеного молока, горіховий та т.п.). Форма – відповідно даному виду найменуванню виробу без пошкоджень. Кондитерські вироби виготовляють відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку.
Сухарі панірувальні
Оцінка якості:ДСТУ 8708-2017.
Зовнішній вигляд: крупка достатньо однорідна за розміром, розсипчаста, без грудок;
Колір: від світло-жовтого до світло-коричневого;
Смак та запах: притаманний панірувальним сухарям, без стороннього присмаку та запаху;
Масова доля вологості не повинна перевищувати 10%.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
710 кілограми
Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів, (Печиво Родинне у кількості 250кг, вафлі «Артек» з начинкою у кількості 250кг, кекси у кількості 150 кг, сухарі панірувальні у кількості 60кг)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
24 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15820000-2 — Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
10 січня 2019 16:35 |
Проект ДОГОВОРУ.docx |
10 січня 2019 16:35 |
ДКТ.doc |
10 січня 2019 16:35 |
оголошення.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Переможець |
32 583,60
UAH з ПДВ
|
18 січня 2019 11:01
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Договір №17 від 25.01.2019р..pdf | укладений |
28 січня 2019 10:01
|