Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Свіжеморожена риба
Очікувана вартість
197 400,00 UAH
UA-2019-01-10-000244-a ● dece6a8f6d43427cbac2ac6ff7507808
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальний заклад охорони здоров'я "Волноваська центральна районна лікарня" |
Код ЄДРПОУ: | 01989763 |
Місцезнаходження: | 85700, Україна , Донецька обл., Волноваха, провулок Матросова, 5 |
Контактна особа: |
Саранов Віктор Федорович 380624442185 volnovcrb@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 10 січня 2019 11:12 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 16 січня 2019 10:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 18 січня 2019 10:00 |
Початок аукціону: | 21 січня 2019 15:04 |
Очікувана вартість: | 197 400,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 974,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Свіжеморожена риба
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2350 кілограми
Свіжеморожена риба
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
85700, Україна, Донецька область, Волноваха, провулок Матросова,5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 лютого 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15220000-6 — Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
10 січня 2019 11:13 |
Огол з додат риба (2).docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Щодо включення в Оголошення виконання ЗУ №771/97-ВР
Дата подання: 11 січня 2019 11:03
Дата відповіді: 14 січня 2019 11:33
Безпечність та якість предмету закупівлі, що поставляється, повинно відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97ВР (зі змінами та доповненнями), ( далі Закон)).
Цей Закон регулює відносини між органами виконавчої влади, операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів і визначає порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться (пересилаються) на митну територію України та/або вивозяться (пересилаються) з неї.
Пункт 55 статті 1 Закону:
-оператор ринку харчових продуктів (далі - оператор ринку) - суб’єкт господарювання, який провадить діяльність з метою або без мети отримання прибутку та в управлінні якого перебувають потужності, на яких здійснюється первинне виробництво, виробництво, реалізація та/або обіг харчових продуктів та/або інших об’єктів санітарних заходів (крім матеріалів, що контактують з харчовими продуктами), і який відповідає за виконання вимог цього Закону та законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів. До операторів ринку належать фізичні особи, якщо вони провадять діяльність з метою або без мети отримання прибутку та займаються виробництвом та/або обігом харчових продуктів або інших об’єктів санітарних заходів. Оператором ринку також вважається агропродовольчий ринок.
Пункт 2 Ст. 20 Закону (обов’язки операторів ринку), зобов’язує останніх розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів.
Частина перша статті 21 Закону - Вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках:
-Оператори ринку розробляють, запроваджують та використовують постійно діючі процедури, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.
Учасники процедури закупівлі, згідно з цим Законом є операторами ринку та зобов’язані виконувати прописані цим Законом норми. Це ні в якому разі не підпадає під поняття дискримінації учасників, так як виконання вищезазначеного Закону це – прямий обов’язок операторів ринку. Навпаки, це веде до добросовісної конкуренції серед учасників (п. 1 статті 3 Закону України «Про публічні закупівлі».
З метою виконання вищевказаного Закону та для Вашої впевненності в тому, що учасник дійсно розробив, впровадив та виконує постійно діючи процедури, що засновані на принципах алалізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, Звертаємося до Вас з пропозицією доповнити ОГОЛОШЕННЯ про проведення допорогової закупівлі товару через систему електронних торгів, обов’язковою вимогою про необхідність надання учасниками процедури сертифікату по стандарту ДСТУ 22000:2007 (ISO 22000:2005 IDT) виданого акредитовданою Національним агенством з акредитації України установою, документами про проведення перевірок діючої сертифікованої системи НАССР акредотованою (НААУ) установою, або реєстраційних записів Учасника, які підтверджують, що він розробив, впровадив та застосовує постійно діючи процедури, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках згідно зі статтями 20 та 21 Закону України № 771/97-ВР.
Крім цього, вважаємо за необхідне, на виконання п. 2 ст. 20 Закону № 771/97-ВР доповнити ОГОЛОШЕННЯ вимогою про надання учасником копій документів про підготовку осіб та підвищення їх кваліфікації з питань безпечності харчових продуктів, включаючи вимоги стандарту ISO 22000:2018.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Шановний Учаснику, надані Вами поради щодо доповнення до нашого оголошення нами розглянуто та стосовно їх впровадження повідомляємо про наступне.
Безперечно, Замовник бажає в результаті проведення закупівлі придбати тільки безпечний харчовий продукт, який не справляє шкідливого впливу на здоров’я людини та є придатним для споживання. З цією метою, у додатку 1 (стор. 2, 3) до оголошення про допорогову закупівлю Замовником вказано перелік додаткових вимог, які безпосередньо стосуються безпечності та якості харчових продуктів, що є предметом закупівлі.
На думку Замовника, відповідно до ч.ч. 1, 3, 4 п. 1 ст. 3 Закону, зазначені у додатку 1 вимоги до безпечності і якості харчових продуктів (товару), є об'єктивними, вичерпними і достатніми.
Безперечно, Замовник бажає в результаті проведення закупівлі придбати тільки безпечний харчовий продукт, який не справляє шкідливого впливу на здоров’я людини та є придатним для споживання. З цією метою, у додатку 1 (стор. 2, 3) до оголошення про допорогову закупівлю Замовником вказано перелік додаткових вимог, які безпосередньо стосуються безпечності та якості харчових продуктів, що є предметом закупівлі.
На думку Замовника, відповідно до ч.ч. 1, 3, 4 п. 1 ст. 3 Закону, зазначені у додатку 1 вимоги до безпечності і якості харчових продуктів (товару), є об'єктивними, вичерпними і достатніми.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "АХУНЗЯНОВА СВІТЛАНА ЮРІЇВНА" #2851903449 |
Переможець |
140 000,00
UAH з ПДВ
|
24 січня 2019 09:42
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
06 січня 2020 09:32
|
Догов Ахунз риба.PDF | укладений |
29 січня 2019 10:36
|