Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви
Очікувана вартість
69 432,00 UAH
UA-2019-01-09-001212-c ● ead3b051d8ba4073aece5cd6f636345d
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДНІПРОПЕТРОВСЬКЕ ОБЛАСНЕ КЛІНІЧНЕ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "ФТИЗІАТРІЯ" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" |
Код ЄДРПОУ: | 01985185 |
Місцезнаходження: | 49115, Україна , Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Бехтерева, 12 |
Контактна особа: |
Олена Віталіївна Воронцова +380996480216 ftzakupki@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 09 січня 2019 16:06 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 14 січня 2019 19:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 17 січня 2019 20:00 |
Очікувана вартість: | 69 432,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 347,16 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Детальна інформація вказана у додатках
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5260 одиниця
Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
49115, Україна, Дніпропетровська область, м.Дніпро, вул. Бехтерева, 12
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15240000-2 — Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
11 січня 2019 10:32 |
ogoloshennya консерви.doc |
09 січня 2019 16:06 |
proekt dogovoru консерви.doc |
09 січня 2019 16:06 |
proekt_spetsifikaciya консерви.xls |
11 січня 2019 10:32 |
ogoloshennya консерви.doc
|
||
09 січня 2019 16:06 |
proekt dogovoru консерви.doc
|
||
09 січня 2019 16:06 |
proekt_spetsifikaciya консерви.xls
|
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2019-01-09-001212-c.c1
Статус:
Не задоволена
Учасник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІСПОЛІН ПЛЮС», Код ЄДРПОУ:33667686
Дата подання: 11 січня 2019 13:27
Дискримінація потенційних Учасників
Шановний Замовнику. У п.4 Кваліфікаційні вимоги до учасників закупівлі та спосіб їх підтвердження Ви вимагаєте, щоб Учасник надав в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї пропозиції копії чинного сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005), виданого на ім’я учасника, а також копії чинного сертифікату на систему управління якістю (ISO 9001), виданого на ім’я учасника. Маємо зазначити, що стосовно положень Закону України №1602-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів», а насамперед, Закону України № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» сертифікація НАССР «Сертифікат Системи управління безпекою харчових продуктів (ХАССП) (система НАССР є свідоцтвом відповідності системи безпеки харчових продуктів вимогам стандарту ДСТУ ISO 22000:2007, ISO 22000:2005, ISO -9001) не є обов’язковою для не виробників харчових продуктів. (зі змінами та доповненнями),: - Згідно до п.7 ст.21 – «Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю в критичних точках не є обов’язковою», - Згідно до ч.2, ч.3, ст.32 – «Сертифікація харчових продуктів не обов’язкова, - Під час виробництва харчових продуктів оператор ринку може користуватися технічними умовами, державна реєстрація яких є необов’язковою. Таким чином, надавати сертифікат ISO підстав не має, оскільки така вимога може бути дискримінаційною для учасників процедури закупівлі. Також у Рішенні Дніпровської міської ради від 08.06.2016 №30/9 "Про затвердження системи електронних закупівель товарів, робіт і послуг у Дніпровській міській раді" (із змінами)." у п.п.4.4 зазначено, що "Вимоги до предмета закупівлі та/або кваліфікаційні вимоги до учасників процедури закупівлі із способами їх підтвердження зазначаються замовником в окремому документі, який одночасно публікується з оголошенням про проведення закупівель (документація закупівель). Вказані вимоги не повинні мати дискримінаційний характер та сприяти зниженню конкуренції.".
Розгорнути
Згорнути
Рішення замовника: Вимога не задоволена
14 січня 2019 13:04
Шановний учасник! Під опікою нашого підприємства під час проходження стаціонарного лікування одночасно знаходяться близько 900 осіб, хворих на туберкульоз, в тому числі дітей. Безпека і якість харчування є одним із основних принципів функціонування підприємства. Сертифікація системи управління якістю (ISO 9001), та системи управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005) є однією із гарантій отримання якісної та безпечної продукції, а також гарантій того, що договір буде виконано в повному обсязі, і Постачальник, внаслідок якихось економічних причин не припинить свою діяльність, що може призвести до зриву безперебійного забезпечення хворих лікувальним харчуванням. Нагадуємо, що призначення сертифікатів системи управління якістю та системи управління безпечністю харчових продуктів – постійне покращення діяльності і як наслідок , підвищення конкурентоспроможності організацій як на вітчизняному так і на світових ринках. На сьогодні системи управління якістю – найбільш авторитетна в світі, її використовують у більш ніж 1000000 організаціях. У 161 країні. В умовах жорсткої конкуренції гарантії якості роблять вирішальний внесок щодо вибору споживачем продукції або послуги. Наявність сертифікатів – це гарантія спроможності учасника стабільно та безперервно забезпечити якість та безпечність постачання продукції чи надання послуг протягом усього часу їх надання; забезпечення впевненості в тому, що товару, що постачаються відповідають обов’язковим вимогам нормативних документів, при цьому всі технічні, адміністративні і людські чинники, що впливають на якість продукції, знаходяться під контролем. Отримати сертифікат якості може будь-яка організація, що працює у відповідності до стандартів ISO 9001, а наявність перелічених сертифікатів сприяє більш ретельному та всебічному вивченню ділових якостей учасника, його спроможності щодо якісного виконання своїх обов’язків, тому дана вимога не є дискримінаційною.
Крім того, роз’яснюємо, що відповідно до п.3 ст.22 Закону України «Про публічні закупівлі» зазначається, що тендерна документація може містити також іншу інформацію відповідно до законодавства, яку Замовник вважає необхідним до неї включити. Споживач має право на перевірку якості, безпеки, комплектності ,міри , ваги, та ціни продукції, що постачається, демонстрацію безпечного та правильного її використання. На вимогу споживача продавець (виконавець ) зобов’язаний надати йому документи про якість, безпеку, ціну продукції (п.4 ст.17 та п.1 ст.15 ЗУ «Про захист прав споживачів»). Продавець (виробник,виконавець) на вимогу споживача зобов’язаний надати йому документи, які підтверджують належну якість продукції ,(п.2 ст.6 ЗУ «Про захист прав споживачів»).
Також, в Україні застосування систем управління безпечністю харчових продуктів, заснованих на принципах НАССР, є обов'язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів. Цього вимагає Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Оскільки запровадження НАССР потребує часу та певних ресурсів, законом передбачені певні перехідні періоди. Зокрема, для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей), ця норма вже стала обов'язковою з 20 вересня 2017 року. Підприємства, які займаються виробництвом, реалізацією або введенням в обіг харчових продуктів, що не містять необроблених інгредієнтів тваринного походження (крім малих потужностей) мали впровадити систему управління безпечністю харчових продуктів до 20 вересня 2018 року. А всі підприємства з малими потужностями – до 20 вересня 2019 року.
Оскільки закупівля на продукти харчування проводиться на період постачання до 31 грудня 2019 року , замовник вважає необхідним наявність Сертифікату ISO у постачальника.
Крім того, роз’яснюємо, що відповідно до п.3 ст.22 Закону України «Про публічні закупівлі» зазначається, що тендерна документація може містити також іншу інформацію відповідно до законодавства, яку Замовник вважає необхідним до неї включити. Споживач має право на перевірку якості, безпеки, комплектності ,міри , ваги, та ціни продукції, що постачається, демонстрацію безпечного та правильного її використання. На вимогу споживача продавець (виконавець ) зобов’язаний надати йому документи про якість, безпеку, ціну продукції (п.4 ст.17 та п.1 ст.15 ЗУ «Про захист прав споживачів»). Продавець (виробник,виконавець) на вимогу споживача зобов’язаний надати йому документи, які підтверджують належну якість продукції ,(п.2 ст.6 ЗУ «Про захист прав споживачів»).
Також, в Україні застосування систем управління безпечністю харчових продуктів, заснованих на принципах НАССР, є обов'язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів. Цього вимагає Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Оскільки запровадження НАССР потребує часу та певних ресурсів, законом передбачені певні перехідні періоди. Зокрема, для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей), ця норма вже стала обов'язковою з 20 вересня 2017 року. Підприємства, які займаються виробництвом, реалізацією або введенням в обіг харчових продуктів, що не містять необроблених інгредієнтів тваринного походження (крім малих потужностей) мали впровадити систему управління безпечністю харчових продуктів до 20 вересня 2018 року. А всі підприємства з малими потужностями – до 20 вересня 2019 року.
Оскільки закупівля на продукти харчування проводиться на період постачання до 31 грудня 2019 року , замовник вважає необхідним наявність Сертифікату ISO у постачальника.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю "Гарант-2010" #37276566 |
Переможець |
69 116,40
UAH з ПДВ
|
21 січня 2019 16:41
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
12 листопада 2019 16:06
|
ДУ 3 к дог 25.pdf | зміни до договору |
20 травня 2019 12:03
|
ДУ 2 к дог 25.pdf | зміни до договору |
19 березня 2019 13:23
|
Додаткова угода 1.jpg | зміни до договору |
26 лютого 2019 10:17
|
договір 25.pdf | укладений |
28 січня 2019 09:50
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 26 лютого 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 26 лютого 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару не більше, ніж на 10% у разі коливання ціни такого товару на ринку, за умови, що зазначена зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договор |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 25 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 19 березня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 19 березня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару не більше, ніж на 10% у разі коливання ціни такого товару на ринку, за умови, що зазначена зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 25 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 20 травня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 20 травня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 25 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |