Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо, (Філе куряче охолоджене у кількості 600 кг, яловичина задня тазова частина напівфабрикат у кількості 1000 кг, печінка яловича у кількості 180 кг)
Очікувана вартість
199 900,00 UAH
UA-2019-01-08-000715-a ● 90eceb2305b04e258dffb6bb085c7df3
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
Код ЄДРПОУ: | 37308938 |
Вебсайт: | http://example.com |
Місцезнаходження: | 03040, Україна , Київська обл., Київ, вул. Маричанська, 4 |
Контактна особа: |
Новак Алла Олександрівна 380442571105 krvpub1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 08 січня 2019 16:25 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 11 січня 2019 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 16 січня 2019 18:00 |
Очікувана вартість: | 199 900,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 999,50 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам.
Філе куряче охолоджене
Термічний стан: Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно)
Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу.
Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3143-2013.
Яловичина задня тазова частина напівфабрикат
Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ).
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках.
Оцінка якості: м'ясо без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах властивий яловичині, без ознак псування.
Печінка яловича
Зовнішній вигляд: печінка яловичини без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів та жовчного міхура з протоками, світло-коричневого або коричневого кольору. Не допускається печінка яловичини не свіжа, неналежно оброблена (з порізами та розривами), яка втратила природній колір.
Термообробка: охолоджена.
Якість:ДСТУ 4589:2006
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Розгорнути
Згорнути
Філе куряче охолоджене
Термічний стан: Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно)
Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу.
Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3143-2013.
Яловичина задня тазова частина напівфабрикат
Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ).
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках.
Оцінка якості: м'ясо без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах властивий яловичині, без ознак псування.
Печінка яловича
Зовнішній вигляд: печінка яловичини без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів та жовчного міхура з протоками, світло-коричневого або коричневого кольору. Не допускається печінка яловичини не свіжа, неналежно оброблена (з порізами та розривами), яка втратила природній колір.
Термообробка: охолоджена.
Якість:ДСТУ 4589:2006
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1780 кілограми
М'ясо, (Філе куряче охолоджене у кількості 600 кг, яловичина задня тазова частина напівфабрикат у кількості 1000 кг, печінка яловича у кількості 180 кг)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
25 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
08 січня 2019 16:26 |
Проект ДОГОВОРУ.docx |
08 січня 2019 16:26 |
ДКТ.doc |
08 січня 2019 16:25 |
оголошення.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Переможець |
195 696,00
UAH з ПДВ
|
21 січня 2019 09:41
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
19 грудня 2019 14:17
|
Додаткова угода №1 до Договору №13 від 25.01.2019р..pdf | зміни до договору |
19 грудня 2019 14:15
|
Договір №13 від 25.01.2019р..pdf | укладений |
28 січня 2019 09:40
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 19 грудня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 19 грудня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Загальна сума цього Договору зменшилась на 00 грн 05 копійок і визначається в розмірі 195695,95 грн. Всі інші умови до Договору постачання залишаються незмінними. |
Номер договору про закупівлю: | 13 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |