Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Сватівський обласний будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів |
Код ЄДРПОУ: | 21823119 |
Місцезнаходження: | 92600, Україна , Луганська обл., м.Сватове, вул. Грушевского, 1 |
Контактна особа: |
Оксана Ищенко 0647134602 svatdipi@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 17 грудня 2018 13:56 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 23 грудня 2018 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 29 грудня 2018 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 02 січня 2019 00:00 |
Початок аукціону: | 02 січня 2019 14:11 |
Початок аукціону: | 02 січня 2019 14:11 |
Очікувана вартість: | 316 200,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 3 162,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 9486 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Форма, поверхня має бути без великих, понад 1см тріщин, підривів, плям і підгорілостей, м’якуш пропечений, еластичний, не вологий на дотик, без слідів непромісу, після легкого натискання, він повинен повернутися до попереднього стану. Хліб також має відповідати встановленим нормам за смаком та запахом і фізико-хімічними показниками; не допускається наявність сторонніх включень, ознак борошняних хвороб та плісняви; не припустиме перевищення дозволеного рівня токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та радіонуклідів. Сировина та матеріали, які використовуються виробником при випіканні хліба, мають бути дозволені до застосування в Україні. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% (19 год) від терміну зберігання, за умови якщо хліб поставляється без упаковки, або 39 год, якщо хліб поставляється в упаковці.
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
17 грудня 2018 13:57 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
17 грудня 2018 13:56 |
Протокол №24.PDF | |
17 грудня 2018 13:56 |
Проект договору.docx | |
17 грудня 2018 13:56 |
Тендерна документація хліб.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Давиденко Олександр Вікторович #2454311796 |
Переможець |
312 247,50
UAH з ПДВ
|
08 січня 2019 15:18
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
02 січня 2020 11:28
|
Електронний підпис | укладений |
02 січня 2020 11:27
|
Електронний підпис | укладений |
19 січня 2019 11:23
|
File.PDF | укладений |
19 січня 2019 11:22
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 19 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 02 січня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 1901 |
Договір: | не вказано |
Номер додаткової угоди: | 1901 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 19 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 02 січня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовження на строк, достатній для проведення процедури закупівлі на початку наступного року |
Номер договору про закупівлю: | 1901 |
Договір: | не вказано |
Номер додаткової угоди: | 1901 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |