Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Очікувана вартість
381 200,00 UAH
UA-2018-11-29-000213-c ● f7e327a5989f41b19770a7451e39139d
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Маріупольський пансіонат для ветеранів війни та праці № 1 |
Код ЄДРПОУ: | 03190159 |
Місцезнаходження: | 87550, Україна , Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Лютнева, 104/2 |
Контактна особа: |
Галина Турова +380673156668,+380965212346 03190159@mail.gov.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 29 листопада 2018 09:32 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 04 грудня 2018 10:10 |
Оскарження умов закупівлі: | до 10 грудня 2018 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 14 грудня 2018 10:10 |
Початок аукціону: | 17 грудня 2018 15:36 |
Очікувана вартість: | 381 200,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 906,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 11436 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
6150 кілограм
томатна паста, ікра, горошок, огірки, томати, капуста та т.п.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
87526, Україна, Донецька область, м.Маріуполь , вул.Лютнева 104/2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
29 листопада 2018 09:33 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
29 листопада 2018 09:32 |
Відкриті торги Оброблені овочі.doc |
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2018-11-29-000213-c.c1
Статус:
Не задоволена
Учасник: ФОП "БУБНОВА МАРІЯ ВАЛЕРІЇВНА", Код ЄДРПОУ:3028114556
Дата подання: 03 грудня 2018 14:48
ДК 021:2015 код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Просимо надати відповідь:
Пункт 12.1
1) яким компетентним органом видається акт державного контролю, що здійснюється з метою перевірки складських приміщень відповідності законодавству про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів
Пункт 13.1
1) просимо надати зразок бланку, що підтверджує проходження відповідальною особою навчання з питань охорони праці?
2) яким уповноваженим органом видається данний документ?
3) де проходити навчання з питань охорони праці?
4) у ФОП не може бути наказів, як бути в цьому випадку? (завірені Учасником копії документів про виконання Законів та Нормативних актів України з охорони праці, а саме: копію/ї наказу/ів про призначення відповідальної/них особи/іб за стан охорони праці на підприємстві)
Пункт 13.2.
1) у ФОП не може бути наказів, як бути в цьому випадку? ( завірені Учасником копії наказів про призначення осіб відповідальних за контроль та застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно вимог Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»)
2) просимо надати зразок бланку, що підтверджує, що Учасник забезпечив належну підготовку осіб та підвищення їх кваліфікації з питань безпечності харчових продуктів, включаючи вимоги стандарту ISO 22000:2018 «Системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга», які є відповідальними за впровадження і поліпшення постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних чинників та контролю у критичних точках під час виробництва та обігу харчових продуктів.
Пункт 15
1) просимо надати зразок сертифікату (сертифікатів) по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування та зберігання, створеної та впровадженої на основі концепції принципів НАССР, виданого (виданих) акредитованою Національним агентством з акредитації України установою (з наданням завірених Учасником копій документів, що підтверджують акредитацію цієї установи), які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства, та довідку у довільній формі, яка містить опис всіх обов`язкових процедур, які реалізують усі принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства.
2) просимо надати зразок документів, щодо змісту обов`язкових процедур та реєстраційних записів Учасника, які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури (по одному екземпляру стосовно кожної процедури), які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках згідно із статтями 21 та 22 Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Розгорнути
Згорнути
Пункт 12.1
1) яким компетентним органом видається акт державного контролю, що здійснюється з метою перевірки складських приміщень відповідності законодавству про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів
Пункт 13.1
1) просимо надати зразок бланку, що підтверджує проходження відповідальною особою навчання з питань охорони праці?
2) яким уповноваженим органом видається данний документ?
3) де проходити навчання з питань охорони праці?
4) у ФОП не може бути наказів, як бути в цьому випадку? (завірені Учасником копії документів про виконання Законів та Нормативних актів України з охорони праці, а саме: копію/ї наказу/ів про призначення відповідальної/них особи/іб за стан охорони праці на підприємстві)
Пункт 13.2.
1) у ФОП не може бути наказів, як бути в цьому випадку? ( завірені Учасником копії наказів про призначення осіб відповідальних за контроль та застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно вимог Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»)
2) просимо надати зразок бланку, що підтверджує, що Учасник забезпечив належну підготовку осіб та підвищення їх кваліфікації з питань безпечності харчових продуктів, включаючи вимоги стандарту ISO 22000:2018 «Системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга», які є відповідальними за впровадження і поліпшення постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних чинників та контролю у критичних точках під час виробництва та обігу харчових продуктів.
Пункт 15
1) просимо надати зразок сертифікату (сертифікатів) по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування та зберігання, створеної та впровадженої на основі концепції принципів НАССР, виданого (виданих) акредитованою Національним агентством з акредитації України установою (з наданням завірених Учасником копій документів, що підтверджують акредитацію цієї установи), які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства, та довідку у довільній формі, яка містить опис всіх обов`язкових процедур, які реалізують усі принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства.
2) просимо надати зразок документів, щодо змісту обов`язкових процедур та реєстраційних записів Учасника, які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури (по одному екземпляру стосовно кожної процедури), які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках згідно із статтями 21 та 22 Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Рішення замовника: Вимога не задоволена
05 грудня 2018 15:38
вимогу не задовільнити, кількість транспорту у Учасника має буди не меншь 2-х одиниць
Номер вимоги: UA-2018-11-29-000213-c.b2
Статус:
Не задоволена
Учасник: ФОП Кравченко Василь Васильович, Код ЄДРПОУ:2269600392
Дата подання: 03 грудня 2018 22:52
Лист стосовно пункту 12.2.
Доброго дня. Згідно умов ТД документації означена вимога щодо наявності в Учасника транспорту у кількісті не менш 2-х одиниць. Але законодавством України не передбачено наявності певної кількості авто для ведення господарської діяльності юридичними чи/або фізичними суб’єктами, тобто Замовник не має права втручатися у діяльність Учасників, та обмежувати їх коло вимогою щодо наявності певної кількості авто.
Виходячи з вищевикладеного, чи не буде заперечувати Замовник щодо наявності не 2-х та більше одиниць транспорту, а 1-ї одиниці?
Розгорнути
Згорнути
Виходячи з вищевикладеного, чи не буде заперечувати Замовник щодо наявності не 2-х та більше одиниць транспорту, а 1-ї одиниці?
Рішення замовника: Вимога не задоволена
05 грудня 2018 15:43
Кількість транспорту для поставки продуктів харчування Учасником повинно бути не меньш 2-х одиниць
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 17 грудня 2018 16:03
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ТОВ "Укрпродукт" |
288 345,00
UAH з ПДВ
|
288 345,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Кравченко Василь Васильович |
374 550,00
UAH з ПДВ
|
344 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Алєксєєва Інеса Анатоліївна |
344 200,00
UAH з ПДВ
|
344 200,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "Укрпродукт" #25326688 |
Переможець |
288 345,00
UAH з ПДВ
|
19 грудня 2018 14:59
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
08 січня 2020 14:43
|
Електронний підпис | зміни до договору |
22 листопада 2019 16:05
|
Дог.СЗ19-116.PDF | зміни до договору |
22 листопада 2019 16:05
|
Електронний підпис | укладений |
03 січня 2019 16:06
|
Обр.фрукт.PDF | укладений |
03 січня 2019 16:05
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 22 листопада 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 22 листопада 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна реквизитів |
Номер договору про закупівлю: | СЗ/19-116 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |