Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Продукція тваринництва та супутня продукція
Очікувана вартість
306 006,00 UAH
UA-2018-11-20-003219-c ● 08be305afa41496caea1386e16b7ca50
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 42455321 |
Місцезнаходження: | 62416, Україна , Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин ПРОВ. ТРАНСПОРТНИЙ, буд 2 |
Контактна особа: |
Тетяна Фещенко +380509839821 pisochin-osvita@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 листопада 2018 19:41 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 27 листопада 2018 18:20 |
Оскарження умов закупівлі: | до 03 грудня 2018 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 07 грудня 2018 18:20 |
Початок аукціону: | 10 грудня 2018 14:46 |
Очікувана вартість: | 306 006,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 530,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 9180 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
яйце куряче- шт.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
102002 штука
Яйце куряче
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03140000-4 — Продукція тваринництва та супутня продукція
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
29 листопада 2018 17:44 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
29 листопада 2018 17:30 |
продукти тваринництва зміни.doc | |
29 листопада 2018 17:30 |
продукти тваринництва зміни.pdf | |
29 листопада 2018 17:30 |
продукти тваринництва титул зміни.pdf | |
20 листопада 2018 19:41 |
яйце.JPG | |
20 листопада 2018 19:41 |
яйця.doc |
29 листопада 2018 17:44 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
29 листопада 2018 17:30 |
продукти тваринництва зміни.doc
|
|||
29 листопада 2018 17:30 |
продукти тваринництва зміни.pdf
|
|||
29 листопада 2018 17:30 |
продукти тваринництва титул зміни.pdf
|
|||
20 листопада 2018 19:41 |
яйце.JPG
|
|||
20 листопада 2018 19:41 |
яйця.doc
|
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2018-11-20-003219-c.c1
Статус:
Вирішена
Учасник: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ТКАЛЕНКО ЄВГЕНІЙ ВАСИЛЬОВИЧ, Код ЄДРПОУ:3474410359
Дата подання: 26 листопада 2018 21:59
Вимога
Текст вимоги в доданих файлах.
Рішення замовника: Вимога задоволена
29 листопада 2018 11:34
На Вашу вимогу повідомляємо наступне:
1. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради здійснює закупівлю для забезпечення харчовими продуктами 9 закладів, що знаходяться у Харківській області, Харківського району за адресами сел. Березівка, сел. Коротич, сел. Пісочин.
Вищезазначені харчові продукти – продукти, що потребують особливих умов зберігання товару, температурного режиму, отже харчові продукти будуть замовлятись невеликими партіями, відповідно до потреб закладів.
Замовник не зобов’язує одночасно здійснювати перевезення усіма транспортними засобами, однак, в порядку передбаченому ст.16 Закону України «Про публічні закупівлі» вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме: наявність обладнання та матеріально-технічної бази, що забезпечить безперебійне систематичне постачання харчових продуктів дрібними партіями до всіх закладів, відповідно до замовлень протягом 2019 року.
2. При визначенні умов Тендерної документації Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради керувався чинним законодавством. Впровадження системи НАССР регулюється Законом України «Про безпечність та якість харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. та Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 року «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».
3. Відповідно до ч.3 ст.17 Закону України «Про публічні закупівлі» спосіб документального підтвердження відсутності підстав, передбачених пунктами 2, 3, 5, 6 і 8 частини першої та частиною другою статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», визначається замовником. Відповідно до Додаток № 4 до ТД «Документи, що надає Переможець торгів» детально визначено спосіб документального підтвердження.
1. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради здійснює закупівлю для забезпечення харчовими продуктами 9 закладів, що знаходяться у Харківській області, Харківського району за адресами сел. Березівка, сел. Коротич, сел. Пісочин.
Вищезазначені харчові продукти – продукти, що потребують особливих умов зберігання товару, температурного режиму, отже харчові продукти будуть замовлятись невеликими партіями, відповідно до потреб закладів.
Замовник не зобов’язує одночасно здійснювати перевезення усіма транспортними засобами, однак, в порядку передбаченому ст.16 Закону України «Про публічні закупівлі» вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме: наявність обладнання та матеріально-технічної бази, що забезпечить безперебійне систематичне постачання харчових продуктів дрібними партіями до всіх закладів, відповідно до замовлень протягом 2019 року.
2. При визначенні умов Тендерної документації Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради керувався чинним законодавством. Впровадження системи НАССР регулюється Законом України «Про безпечність та якість харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. та Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 року «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».
3. Відповідно до ч.3 ст.17 Закону України «Про публічні закупівлі» спосіб документального підтвердження відсутності підстав, передбачених пунктами 2, 3, 5, 6 і 8 частини першої та частиною другою статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», визначається замовником. Відповідно до Додаток № 4 до ТД «Документи, що надає Переможець торгів» детально визначено спосіб документального підтвердження.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП ЧАЙКОВСЬКА НАТАЛІЯ ЕДУАРДІВНА #2735717625 |
Рішення скасоване |
304 985,98
UAH з ПДВ
|
14 грудня 2018 20:54
|
ФОП ЧАЙКОВСЬКА НАТАЛІЯ ЕДУАРДІВНА #2735717625 |
Переможець |
304 985,98
UAH з ПДВ
|
14 грудня 2018 20:56
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
31 грудня 2019 15:32
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 серпня 2019 16:10
|
Untitled222.PDF | зміни до договору |
12 серпня 2019 16:07
|
додаткова угода 3.pdf | зміни до договору |
09 серпня 2019 12:56
|
Електронний підпис | зміни до договору |
31 липня 2019 10:46
|
допугода4.pdf | зміни до договору |
31 липня 2019 08:54
|
Електронний підпис | зміни до договору |
22 липня 2019 12:05
|
Додаткова угода №3 до договору №6.pdf | зміни до договору |
22 липня 2019 12:04
|
Електронний підпис | зміни до договору |
23 січня 2019 17:52
|
№6.jpg | зміни до договору |
23 січня 2019 17:52
|
Електронний підпис | зміни до договору |
14 січня 2019 20:44
|
яйцо.pdf | зміни до договору |
14 січня 2019 20:43
|
Електронний підпис | укладений |
02 січня 2019 17:36
|
№6 Яйце.pdf | укладений |
02 січня 2019 17:36
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 14 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 14 січня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів фінансування |
Номер договору про закупівлю: | 6 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 23 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 23 січня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 6 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 липня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 22 липня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення ціни |
Номер договору про закупівлю: | 6 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 31 липня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 31 липня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | змыни |
Номер договору про закупівлю: | 6 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 12 серпня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 12 серпня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна |
Номер договору про закупівлю: | 6 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |