Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо
Очікувана вартість
1 925 111,00 UAH
UA-2018-11-20-003214-c ● 11b0dddf9a8e4cafb074965281b711ed
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 42455321 |
Місцезнаходження: | 62416, Україна , Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин ПРОВ. ТРАНСПОРТНИЙ, буд 2 |
Контактна особа: |
Тетяна Фещенко +380509839821 pisochin-osvita@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 листопада 2018 19:30 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 27 листопада 2018 19:28 |
Оскарження умов закупівлі: | до 03 грудня 2018 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 07 грудня 2018 19:28 |
Початок аукціону: | 10 грудня 2018 14:19 |
Очікувана вартість: | 1 925 111,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 9 626,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 57753 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
м'ясо яловичина охолоджене- кг., печінка куряча заморожене- кг., філе курки заморожене - кг., кури заморожені (глибока заморозка) - кг.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5379 кілограм
М'ясо яловичина
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
-, Україна, Відповідно до документації, -
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
485 кілограм
Печінка курей заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
-, Україна, Відповідно до документації, -
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
5503 кілограм
Філе курки заморожене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
-, Україна, Відповідно до документації, -
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
4930 кілограм
Тушки курей заморожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
-, Україна, Відповідно до документації, -
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
29 листопада 2018 17:45 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
29 листопада 2018 17:32 |
мясо(зі змінами).doc | |
29 листопада 2018 17:32 |
М'ясо зміни.pdf | |
29 листопада 2018 17:32 |
М'ясо титул зміни.pdf | |
20 листопада 2018 19:30 |
м'ясо.JPG | |
20 листопада 2018 19:30 |
мясо.doc |
29 листопада 2018 17:45 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
29 листопада 2018 17:32 |
мясо(зі змінами).doc
|
|||
29 листопада 2018 17:32 |
М'ясо зміни.pdf
|
|||
29 листопада 2018 17:32 |
М'ясо титул зміни.pdf
|
|||
20 листопада 2018 19:30 |
м'ясо.JPG
|
|||
20 листопада 2018 19:30 |
мясо.doc
|
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2018-11-20-003214-c.c1
Статус:
Вирішена
Учасник: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ТКАЛЕНКО ЄВГЕНІЙ ВАСИЛЬОВИЧ, Код ЄДРПОУ:3474410359
Дата подання: 26 листопада 2018 22:09
Вимога
Текст вимоги в доданих файлах
Рішення замовника: Вимога задоволена
29 листопада 2018 11:37
На Вашу вимогу повідомляємо наступне:
1. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради здійснює закупівлю для забезпечення харчовими продуктами 9 закладів, що знаходяться у Харківській області, Харківського району за адресами сел. Березівка, сел. Коротич, сел. Пісочин.
Вищезазначені харчові продукти – продукти, що потребують особливих умов зберігання товару, температурного режиму, отже харчові продукти будуть замовлятись невеликими партіями, відповідно до потреб закладів.
Замовник не зобов’язує одночасно здійснювати перевезення усіма транспортними засобами, однак, в порядку передбаченому ст.16 Закону України «Про публічні закупівлі» вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме: наявність обладнання та матеріально-технічної бази, що забезпечить безперебійне систематичне постачання харчових продуктів дрібними партіями до всіх закладів, відповідно до замовлень протягом 2019 року.
2. При визначенні умов Тендерної документації Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради керувався чинним законодавством. Впровадження системи НАССР регулюється Законом України «Про безпечність та якість харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. та Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 року «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».
3. До характеристик товару будуть внесені зміни.
4. Відповідно до ч.3 ст.17 Закону України «Про публічні закупівлі» спосіб документального підтвердження відсутності підстав, передбачених пунктами 2, 3, 5, 6 і 8 частини першої та частиною другою статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», визначається замовником. Відповідно до Додаток № 4 до ТД «Документи, що надає Переможець торгів» детально визначено спосіб документального підтвердження.
1. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради здійснює закупівлю для забезпечення харчовими продуктами 9 закладів, що знаходяться у Харківській області, Харківського району за адресами сел. Березівка, сел. Коротич, сел. Пісочин.
Вищезазначені харчові продукти – продукти, що потребують особливих умов зберігання товару, температурного режиму, отже харчові продукти будуть замовлятись невеликими партіями, відповідно до потреб закладів.
Замовник не зобов’язує одночасно здійснювати перевезення усіма транспортними засобами, однак, в порядку передбаченому ст.16 Закону України «Про публічні закупівлі» вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме: наявність обладнання та матеріально-технічної бази, що забезпечить безперебійне систематичне постачання харчових продуктів дрібними партіями до всіх закладів, відповідно до замовлень протягом 2019 року.
2. При визначенні умов Тендерної документації Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради керувався чинним законодавством. Впровадження системи НАССР регулюється Законом України «Про безпечність та якість харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. та Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 року «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».
3. До характеристик товару будуть внесені зміни.
4. Відповідно до ч.3 ст.17 Закону України «Про публічні закупівлі» спосіб документального підтвердження відсутності підстав, передбачених пунктами 2, 3, 5, 6 і 8 частини першої та частиною другою статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», визначається замовником. Відповідно до Додаток № 4 до ТД «Документи, що надає Переможець торгів» детально визначено спосіб документального підтвердження.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ фірма "Хазар" ЛТД #22647877 |
Переможець |
1 924 788,72
UAH з ПДВ
|
14 грудня 2018 21:03
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
31 грудня 2019 15:26
|
Електронний підпис | зміни до договору |
11 жовтня 2019 18:54
|
допугода 6.pdf | зміни до договору |
11 жовтня 2019 18:52
|
Доп угода 6 Хазар.pdf | зміни до договору |
04 жовтня 2019 17:41
|
допугода 6.pdf | зміни до договору |
26 вересня 2019 18:46
|
Електронний підпис | зміни до договору |
01 вересня 2019 22:38
|
додаткова угода№5 від 06.08.19 до договору№5 від 02.01.19.pdf | зміни до договору |
07 серпня 2019 14:54
|
Електронний підпис | зміни до договору |
18 березня 2019 21:30
|
додаткова угода до №5.pdf | зміни до договору |
14 березня 2019 08:34
|
Електронний підпис | зміни до договору |
05 березня 2019 13:35
|
Спец к дог. № 5.pdf | зміни до договору |
05 березня 2019 13:35
|
Додаткова угода 1.pdf | зміни до договору |
01 березня 2019 15:56
|
додаткова угода договір№5.pdf | зміни до договору |
22 лютого 2019 16:51
|
Електронний підпис | зміни до договору |
23 січня 2019 17:49
|
№5.jpg | зміни до договору |
23 січня 2019 17:49
|
Електронний підпис | зміни до договору |
23 січня 2019 17:48
|
мясо.pdf | зміни до договору |
14 січня 2019 20:47
|
Електронний підпис | укладений |
02 січня 2019 17:41
|
№5 Мясо.pdf | укладений |
02 січня 2019 17:41
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 14 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 23 січня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів фінансування |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 23 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 23 січня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | меншення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 лютого 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 05 березня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення ціни |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 14 березня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 18 березня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення ціни |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 07 серпня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 01 вересня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміни |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 04 жовтня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 11 жовтня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Внесення змін до п.1 дод.угоди №5 |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |