Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Оброблені фрукти та овочі
Очікувана вартість
641 346,00 UAH
UA-2018-11-20-003189-c ● 4eb62a70707f434b997f11eb57d0677d
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 42455321 |
Місцезнаходження: | 62416, Україна , Харківська обл., Харківський район, смт Пісочин ПРОВ. ТРАНСПОРТНИЙ, буд 2 |
Контактна особа: |
Тетяна Фещенко +380509839821 pisochin-osvita@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 листопада 2018 18:48 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 30 листопада 2018 18:04 |
Оскарження умов закупівлі: | до 06 грудня 2018 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 10 грудня 2018 18:04 |
Початок аукціону: | 11 грудня 2018 14:22 |
Очікувана вартість: | 641 346,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 3 207,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 19240 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Томатна паста - до 0,500 кг., ікра кабачкова - до 0,500 кг., зелений горошок консервований - до 500 гр., огірки консервовані- 3л., помідор консервований - 3 л., сухофрукти до 50 кг., ізюм - до 25 кг., горох - 25-50 кг.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1665 кілограм
томатна паста
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
600 кілограм
ікра кабачкова
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
3030 кілограм
зелений горошок консервований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
3600 кілограм
огірки консервовані
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
410 кілограм
Помідор консервований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
3040 кілограм
Сухофрукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
160 кілограм
Ізюм
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
758 кілограм
Горох
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
03 грудня 2018 17:35 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
29 листопада 2018 17:37 |
оброблені фрукти та овочі титул.pdf | |
29 листопада 2018 17:37 |
Оброблені фрукти та овочі(зі змінами).doc | |
29 листопада 2018 17:37 |
оброблені фрукти та овочі.pdf | |
20 листопада 2018 18:48 |
Оброблені фрукти та овочі.doc | |
20 листопада 2018 18:48 |
фрукти,овочі.JPG |
03 грудня 2018 17:35 |
Електронний підпис
Друкувати оголошення PDF
|
||||||
29 листопада 2018 17:37 |
оброблені фрукти та овочі титул.pdf
|
||||||
29 листопада 2018 17:37 |
Оброблені фрукти та овочі(зі змінами).doc
|
||||||
29 листопада 2018 17:37 |
оброблені фрукти та овочі.pdf
|
||||||
20 листопада 2018 18:48 |
Оброблені фрукти та овочі.doc
|
||||||
20 листопада 2018 18:48 |
фрукти,овочі.JPG
|
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2018-11-20-003189-c.c1
Статус:
Вирішена
Учасник: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ТКАЛЕНКО ЄВГЕНІЙ ВАСИЛЬОВИЧ, Код ЄДРПОУ:3474410359
Дата подання: 26 листопада 2018 22:00
Вимога
Текст вимоги в доданих файлах
Рішення замовника: Вимога задоволена
29 листопада 2018 11:42
На Вашу вимогу повідомляємо наступне:
1. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради здійснює закупівлю для забезпечення харчовими продуктами 9 закладів, що знаходяться у Харківській області, Харківського району за адресами сел. Березівка, сел. Коротич, сел. Пісочин.
Вищезазначені заклади не мають пристосованих комор для тривалого зберігання товару відповідно до товарного сусідства, температурного режиму, умов вологості приміщень тощо, отже харчові продукти будуть замовлятись невеликими партіями, відповідно до потреб.
Замовник не зобов’язує одночасно здійснювати перевезення усіма транспортними засобами, однак, в порядку передбаченому ст.16 Закону України «Про публічні закупівлі» вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме: наявність обладнання та матеріально-технічної бази, що забезпечить безперебійне систематичне постачання харчових продуктів дрібними партіями до всіх закладів, відповідно до замовлень протягом 2019 року.
2. При визначенні умов Тендерної документації Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради керувався чинним законодавством. Впровадження системи НАССР регулюється Законом України «Про безпечність та якість харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. та Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 року «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».
3. До характеристик товару будуть внесені зміни.
4. Відповідно до ч.3 ст.17 Закону України «Про публічні закупівлі» спосіб документального підтвердження відсутності підстав, передбачених пунктами 2, 3, 5, 6 і 8 частини першої та частиною другою статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», визначається замовником. Відповідно до Додаток № 4 до ТД «Документи, що надає Переможець торгів» детально визначено спосіб документального підтвердження.
1. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради здійснює закупівлю для забезпечення харчовими продуктами 9 закладів, що знаходяться у Харківській області, Харківського району за адресами сел. Березівка, сел. Коротич, сел. Пісочин.
Вищезазначені заклади не мають пристосованих комор для тривалого зберігання товару відповідно до товарного сусідства, температурного режиму, умов вологості приміщень тощо, отже харчові продукти будуть замовлятись невеликими партіями, відповідно до потреб.
Замовник не зобов’язує одночасно здійснювати перевезення усіма транспортними засобами, однак, в порядку передбаченому ст.16 Закону України «Про публічні закупівлі» вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме: наявність обладнання та матеріально-технічної бази, що забезпечить безперебійне систематичне постачання харчових продуктів дрібними партіями до всіх закладів, відповідно до замовлень протягом 2019 року.
2. При визначенні умов Тендерної документації Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради керувався чинним законодавством. Впровадження системи НАССР регулюється Законом України «Про безпечність та якість харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. та Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 року «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».
3. До характеристик товару будуть внесені зміни.
4. Відповідно до ч.3 ст.17 Закону України «Про публічні закупівлі» спосіб документального підтвердження відсутності підстав, передбачених пунктами 2, 3, 5, 6 і 8 частини першої та частиною другою статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», визначається замовником. Відповідно до Додаток № 4 до ТД «Документи, що надає Переможець торгів» детально визначено спосіб документального підтвердження.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Федорова Н. О. #1940501143 |
Рішення скасоване |
637 953,00
UAH з ПДВ
|
14 грудня 2018 21:17
|
ФОП Федорова Н. О. #1940501143 |
Переможець |
637 953,00
UAH з ПДВ
|
14 грудня 2018 21:18
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
31 грудня 2019 15:21
|
Електронний підпис | зміни до договору |
20 листопада 2019 15:39
|
доп угода 7.pdf | зміни до договору |
20 листопада 2019 15:11
|
Електронний підпис | зміни до договору |
08 жовтня 2019 13:35
|
допугода 6 від 07.10.19.pdf | зміни до договору |
08 жовтня 2019 13:32
|
Доп угода 6.pdf | зміни до договору |
04 жовтня 2019 17:58
|
Електронний підпис | зміни до договору |
15 серпня 2019 13:46
|
оброблены фрукти.pdf | зміни до договору |
15 серпня 2019 13:46
|
додаткова угода№5 від 06.08.19 до договору№12 від 02.01.19.pdf | зміни до договору |
07 серпня 2019 15:07
|
Електронний підпис | зміни до договору |
18 березня 2019 21:46
|
додаткова угода до №12.pdf | зміни до договору |
18 березня 2019 21:45
|
Електронний підпис | зміни до договору |
05 березня 2019 13:46
|
Спец. к дог. № 12.pdf | зміни до договору |
05 березня 2019 13:45
|
Додаткова угода 2.pdf | зміни до договору |
01 березня 2019 16:00
|
Електронний підпис | зміни до договору |
23 січня 2019 18:03
|
№12.jpg | зміни до договору |
23 січня 2019 18:03
|
Електронний підпис | зміни до договору |
14 січня 2019 20:58
|
овочи перероблени.pdf | зміни до договору |
14 січня 2019 20:57
|
Електронний підпис | укладений |
02 січня 2019 17:58
|
№12 Фрукти овочі оброблені.pdf | укладений |
02 січня 2019 17:57
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 14 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 14 січня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів фінансування |
Номер договору про закупівлю: | 12 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 12 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 23 січня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 23 січня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 12 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 12 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 28 лютого 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 05 березня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення |
Номер договору про закупівлю: | 12 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 12 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 18 березня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 18 березня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення ціни |
Номер договору про закупівлю: | 12 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 12 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 07 серпня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 15 серпня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміни |
Номер договору про закупівлю: | 12 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 07 жовтня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 08 жовтня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Скасування доп.угоди №5, внесення змін до додатк. угоди №4 |
Номер договору про закупівлю: | 12 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 20 листопада 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 20 листопада 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення суми договору на 30000,00 грн. |
Номер договору про закупівлю: | 12 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |