Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15110000 – 2 – М’ясо. Кури (тушка) охолоджені.
Очікувана вартість
285 000,00 UAH
UA-2018-06-20-000206-a ● ec5eccc74d124882a32b94cdb9626d55
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Київська міська клінічна лікарня №3 |
Код ЄДРПОУ: | 05415958 |
Місцезнаходження: | 02125, Україна , Київська обл., Київ, Петра Запорожця, 26 |
Контактна особа: |
Іващенко Петро Борисович 380674028212 kmkl3@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 червня 2018 09:26 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 25 червня 2018 10:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 01 липня 2018 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 05 липня 2018 10:00 |
Початок аукціону: | 06 липня 2018 12:17 |
Очікувана вартість: | 285 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 425,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Тушка курчати патрана охолоджена за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією товар повинен відповідати вимогам державного стандарту.
Зовнішній вигляд:
без згустків крові;
з чистою поверхнею;
зовнішня поверхня суха, не завітрена;
без залишків кишечника та репродуктивних органів всередині;
жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см;
внутрішня поверхня чиста, без згустків крові;
добре знекровлені;
з повністю видаленим оперінням;
без переломів стегнових кісток; без ГМО.
Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.
Термічний стан: охолоджене (м'ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від - 2º С до + 4º С включно).
Розгорнути
Згорнути
Зовнішній вигляд:
без згустків крові;
з чистою поверхнею;
зовнішня поверхня суха, не завітрена;
без залишків кишечника та репродуктивних органів всередині;
жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см;
внутрішня поверхня чиста, без згустків крові;
добре знекровлені;
з повністю видаленим оперінням;
без переломів стегнових кісток; без ГМО.
Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.
Термічний стан: охолоджене (м'ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від - 2º С до + 4º С включно).
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5000 кілограми
15110000 – 2 – М’ясо. Кури (тушка) охолоджені.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
02125, Україна, місто Київ, Київ, Петра Запорожця 26
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2018
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
20 червня 2018 09:28 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
20 червня 2018 09:26 |
Тендерна документація 3 кури 2018.doc |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 06 липня 2018 12:56
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ГРОМІК ВІТАЛІЙ ВАСИЛЬОВИЧ |
234 750,00
UAH з ПДВ
|
216 950,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Фізична особа- підприємець Ляшенко Ярослава Олександрівна |
281 500,00
UAH з ПДВ
|
217 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ПП Торгпродсервіс |
249 350,00
UAH з ПДВ
|
230 999,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Сергієнко Володимир Іванович |
249 000,00
UAH з ПДВ
|
247 575,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ПП "Продцентр-плюс" |
279 000,00
UAH з ПДВ
|
248 700,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ГРОМІК ВІТАЛІЙ ВАСИЛЬОВИЧ #3168209595 |
Переможець |
216 950,00
UAH з ПДВ
|
09 липня 2018 15:51
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
05 вересня 2019 10:03
|
Електронний підпис | укладений |
24 липня 2018 11:20
|
1056 мясо.pdf | укладений |
24 липня 2018 11:09
|