Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Вершкове масло (Масло вершкове)
Очікувана вартість
9 500,00 UAH
UA-2018-02-19-000104-b ● 9f40f4c7b729400a99c7aca785591f0a
Спрощена закупівля
Торги відмінено
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Філія "УМГ "ХАРКІВТРАНСГАЗ" ПАТ "УКРТРАНСГАЗ" |
Код ЄДРПОУ: | 25698645 |
Місцезнаходження: | 61001, Україна , Харківська обл., Харків, м. Харків, Шевченківський район, МСП, вул. Культури, 20а, к. 109 |
Контактна особа: |
Остапенко Наталья Петрівна (057) 701-91-78 ostapenko-np@utg.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 19 лютого 2018 10:45 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 22 лютого 2018 15:18 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 27 лютого 2018 15:18 |
Очікувана вартість: | 9 500,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 47,50 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
330 пач.
Масло вершкове, 72,5–79,9 % жиру, 200г.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
51122, Україна, Дніпропетровська обл., с. Приорільське (Пролетарське), Промислова,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2018
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
19 лютого 2018 10:44 |
Додаток 1 Пролетарка.docx |
19 лютого 2018 10:44 |
Договор Масло 2018 Пролетарка.docx |
19 лютого 2018 10:44 |
Масло Пролетарка.docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Панфілов Михайло Іванович #2105914494 |
Очікує рішення |
9 497,40
UAH з ПДВ
|
27 лютого 2018 15:20
|
Інформація про відміну
Виконано
Дата відміни: | 27 лютого 2018 16:12 |
Коментар щодо відміни: | Один учасник |
Документи:
27 лютого 2018 16:12
|
Скасування один Учасник.docx |