Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (філе куряче заморожене, м’ясо яловиче охолоджене)
Очікувана вартість
49 000,00 UAH
UA-2018-01-26-000444-b ● 907a1468ade841afbc131fdf0195bbba
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Дошкільний навчальний заклад с. Липник Жовківського району Львівської області |
Код ЄДРПОУ: | 23953978 |
Місцезнаходження: | 80318, Україна , Львівська обл., с. Липник, вул. Стадницькі, 30 |
Контактна особа: |
Галина Гнідець +380963522416 lupnuk@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 26 січня 2018 10:06 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 29 січня 2018 11:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 30 січня 2018 12:00 |
Очікувана вартість: | 49 000,00 UAH з ПДВ |
Інформація про предмет закупівлі
Тендерна документація
26 січня 2018 10:17 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (філе куряче заморожене) |
Статус: | Завершений |
Очікувана вартість: | 29 000,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 145,00 UAH з ПДВ |
Позиції
316 кг
філе куряче заморожене
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
80310, Україна, Львівська область, с. Липник, вул. Стадницькі, 30
Дата доставки:
31 грудня 2018
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
26 січня 2018 10:06 |
Оголошення філе куряче (1).docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ фірма "Альтаір" #22392459 |
Переможець |
28 819,20
UAH з ПДВ
|
01 лютого 2018 11:44
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
05 лютого 2018 15:05
|
договір 5 філе птиці.pdf | укладений |
05 лютого 2018 11:56
|