Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

м'ясо яловичини, печінка яловича, тушки курей
Очікувана вартість
325 549,00 UAH
UA-2018-01-23-002509-a 3b309111ed5f4387acf0a7828acb944a
Відкриті торги    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Хайрутдінов Марат Ерікович

+380973859813 dnz_43@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Житомирський дошкільний навчальний заклад № 43
Код ЄДРПОУ: 22060327
Місцезнаходження: 10012, Україна , Житомирська обл., місто Житомир, вулиця Добровольчих батальйонів, 12-а
Контактна особа: Хайрутдінов Марат Ерікович
+380973859813
dnz_43@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 23 січня 2018 19:28
Звернення за роз’ясненнями: до 29 січня 2018 12:00
Оскарження умов закупівлі: до 04 лютого 2018 00:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 08 лютого 2018 12:00
Очікувана вартість: 325 549,00 UAH з ПДВ

Інформація про предмет закупівлі

Тендерна документація

23 січня 2018 19:34
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF

Лоти


Інформація про лот

Предмет закупівлі: м'ясо яловичини
Статус: Торги відмінено
Очікувана вартість: 276 108,00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 1 038,00 UAH з ПДВ
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Позиції

2076 кг
М'ясо (яловичина) – без кісток в великих шматках, в охолодженому( температура в товщі м'язів не перевищує від 0◦ до 4◦С) стані, з молодих туш; за показниками відповідає ветеринарній довідці, без прожилок та плівок. М’якуш, отриманий від тазостегнової та лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок, без наявності залишків крові, субпродуктів. Края зарівнені. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10мм. Поверхня чиста, не завітрена, без слизі; без стороннього запаху. Колір від рожево- молочного до рожевого. Кожне пакування повинне мати маркування, на якому повинно бути позначено окрім загальних вимог клас або сорт м’яса, вид, категорія та його термічний стан, дата виробництва ( число, місяць, рік) умови зберігання, номер партії, позначення стандарту. Продукт харчування по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. При прийомі продукт повинен відповідати вазі, яка зазначена в супровідних документах.
Розгорнути Згорнути
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 10012, Україна, Житомирська область, м.Житомир, вул.Добровольчих батальйонів 12-а
Дата доставки: 31 грудня 2018

Електронна документація лоту

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ФОП "ЯКІМЕЦЬ ВІКТОР ІВАНОВИЧ" 267 181,20
UAH з ПДВ
267 181,20
UAH з ПДВ
Документи

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ФОП "ЯКІМЕЦЬ ВІКТОР ІВАНОВИЧ"

Інформація про відміну

Дата відміни
08 лютого 2018 12:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій