Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (риба свіжеморожена морська хек)
Очікувана вартість
420 000,00 UAH
UA-2017-12-08-000598-b ● 5df7e94296c746d8a37e6f0c725f4c0c
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації |
Код ЄДРПОУ: | 02144051 |
Місцезнаходження: | 27614, Україна , Кіровоградська обл., Кіровоградський район, с. Созонівка, вул. Академічна, 1 |
Контактна особа: |
Лимар Сергій Петрович 380993444779 inbox6@kirrda.kr-admin.gov.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 08 грудня 2017 11:09 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 15 грудня 2017 17:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 21 грудня 2017 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 25 грудня 2017 17:00 |
Початок аукціону: | 26 грудня 2017 12:18 |
Очікувана вартість: | 420 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 4 200,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (риба свіжеморожена морська хек)
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5600 кілограми
Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (риба свіжеморожена морська хек)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
25014, Україна, Кіровоградська область, Кропивницький, Загальноосвітні навчальні заклади Кіровоградського району Кіровоградської області
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2018
ДК 021:2015: 15220000-6 — Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
08 грудня 2017 11:13 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
08 грудня 2017 11:12 |
ТД Риба.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Загальне запитання
Дата подання: 09 грудня 2017 19:00
Дата відповіді: 11 грудня 2017 15:01
Доброго дня! Скажіть будь-ласка Сертифікат виданий органом сертифікації на систему управління безпечності харчових продуктів (виробника/постачальника) ISO 22000:2005.Даний сертифікат повинен бути виданий і на учасника теж? І як можна отримати даний сертифікат від виробника, якщо продукція іножемного виробництва?
Відповідь: Частиною 3 статті 22 Закону України "Про публічні закупівлі" передбачено, що тендерна документація може містити інформацію, яку замовник вважає за необхідне до неї включити. В технічному завданні є вимоги надання документів, які підтверджують безпечність та якість товару, який є предметом закупівлі.
Стаття 21. Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» встановлені вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках
Статтею 21 Закону України встановлено вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. З метою поступового переходу виробниками на використання процедур НАССР (система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;), Законом України визначено перехідний період щодо їх впровадження Законом України, зокрема для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей), – через три роки з дня, наступного за днем опублікування цього Закону (з 20.09.2017 року)
Стаття 21. Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» встановлені вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках
Статтею 21 Закону України встановлено вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. З метою поступового переходу виробниками на використання процедур НАССР (система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;), Законом України визначено перехідний період щодо їх впровадження Законом України, зокрема для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей), – через три роки з дня, наступного за днем опублікування цього Закону (з 20.09.2017 року)
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 26 грудня 2017 12:45
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець Кліщевська Лідія Іванівна |
399 000,00
UAH з ПДВ
|
386 400,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ Валекс КО |
416 640,00
UAH з ПДВ
|
416 640,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ УКРПРОДДОНСЕРВІС |
420 000,00
UAH з ПДВ
|
420 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець Кліщевська Лідія Іванівна #1798114466 |
Відхилено |
386 400,00
UAH з ПДВ
|
04 січня 2018 14:00
|
ТОВ Валекс КО #39801362 |
Переможець |
416 640,00
UAH з ПДВ
|
04 січня 2018 14:02
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
31 січня 2018 16:48
|
Електронний підпис | укладений |
22 січня 2018 09:29
|
д.угода риба.doc | укладений |
22 січня 2018 09:28
|
Електронний підпис | укладений |
19 січня 2018 13:42
|
договір риба.doc | укладений |
19 січня 2018 13:42
|