Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15110000-2 М`ясо ( печінка свиняча заморожена, лопатка свиняча заморожена, фарш класичний заморожений, чверть куряча заморожена, чверть куряча охолоджена, філе куряче заморожене, філе куряче заморожене).
Очікувана вартість
198 430,00 UAH
UA-2017-11-15-001774-a ● d3b7b5cb2e6d45df83bf3cdb8605f3eb
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Бахмацької районної державної адміністрації |
Код ЄДРПОУ: | 02147368 |
Місцезнаходження: | 16500, Україна , Чернігівська обл., Бахмацький район, місто Бахмач,, вулиця Соборності, буд. 42 |
Контактна особа: |
Наталія Ярмак +380966764140 bahadm_vo@cg.gov.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 15 листопада 2017 14:08 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 20 листопада 2017 15:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 22 листопада 2017 15:00 |
Очікувана вартість: | 198 430,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 984,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
всі вимоги містяться в документації
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2480 кілограм
15110000-2 М`ясо ( печінка свиняча заморожена, лопатка свиняча заморожена, фарш класичний заморожений, чверть куряча заморожена, чверть куряча охолоджена, філе куряче заморожене, філе куряче заморожене).
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
16500, Україна, Чернігівська область, до загальноосвітніх навчальних закладів Бахмацького району, згідно заявок
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
29 грудня 2017
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
15 листопада 2017 14:41 |
проект договору.docx |
15 листопада 2017 14:08 |
Специфікація.doc |
15 листопада 2017 14:08 |
Форма пропозиції.doc |
15 листопада 2017 14:08 |
Лист згода.rtf |
15 листопада 2017 14:08 |
Технічні характеристики.doc |
15 листопада 2017 14:41 |
проект договору.docx
|
||
15 листопада 2017 14:08 |
Специфікація.doc
|
||
15 листопада 2017 14:08 |
Форма пропозиції.doc
|
||
15 листопада 2017 14:08 |
Лист згода.rtf
|
||
15 листопада 2017 14:08 |
Технічні характеристики.doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Зміни в Технічному Завданні
Дата подання: 16 листопада 2017 10:29
Дата відповіді: 17 листопада 2017 15:06
Внести уточнення в тендерної документації, а саме:
в ТЗ додаток_1 повинно точно вказано, що учасник повинен надати - копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, HACCP ), зареєстрованого в ННРУ (Незалежних Національних Реєстрах України).
ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII
22 липня 2014 року
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів
пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ISO 22000:2005 HACCP
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Дякуємо за запитання. По суті викладеного повідомляємо наступне.
Порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться (пересилаються) на митну територію України та/або вивозяться (пересилаються) з неї, а також відносини між операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів врегульовані ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Обов’язки операторів ринку харчових продуктів встановлені статтею 20 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках передбачені статтею 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.
Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов’язковою (п.7 статті 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
Таким чином, сертифікацію системи управління безпечністю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів здійснюють виключно на добровільній основі.
Порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться (пересилаються) на митну територію України та/або вивозяться (пересилаються) з неї, а також відносини між операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів врегульовані ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Обов’язки операторів ринку харчових продуктів встановлені статтею 20 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках передбачені статтею 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.
Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов’язковою (п.7 статті 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
Таким чином, сертифікацію системи управління безпечністю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів здійснюють виключно на добровільній основі.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "КУЦКО ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА" #2529416142 |
Переможець |
198 077,00
UAH з ПДВ
|
22 листопада 2017 16:36
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
договір.pdf | укладений |
27 листопада 2017 09:12
|