Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

15110000-2 М`ясо ( печінка свиняча заморожена, лопатка свиняча заморожена, фарш класичний заморожений, чверть куряча заморожена, чверть куряча охолоджена, філе куряче заморожене, філе куряче заморожене).
Очікувана вартість
198 430,00 UAH
UA-2017-11-15-001774-a d3b7b5cb2e6d45df83bf3cdb8605f3eb
Спрощена закупівля    Завершена
Електронний підпис не накладено

Контакти

Наталія Ярмак

+380966764140 bahadm_vo@cg.gov.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Відділ освіти Бахмацької районної державної адміністрації
Код ЄДРПОУ: 02147368
Місцезнаходження: 16500, Україна , Чернігівська обл., Бахмацький район, місто Бахмач,, вулиця Соборності, буд. 42
Контактна особа: Наталія Ярмак
+380966764140
bahadm_vo@cg.gov.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 15 листопада 2017 14:08
Звернення за роз’ясненнями: до 20 листопада 2017 15:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 22 листопада 2017 15:00
Очікувана вартість: 198 430,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 1 984,00 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 1,00%

Інформація про предмет закупівлі

всі вимоги містяться в документації
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2480 кілограм
15110000-2 М`ясо ( печінка свиняча заморожена, лопатка свиняча заморожена, фарш класичний заморожений, чверть куряча заморожена, чверть куряча охолоджена, філе куряче заморожене, філе куряче заморожене).
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 16500, Україна, Чернігівська область, до загальноосвітніх навчальних закладів Бахмацького району, згідно заявок
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 29 грудня 2017
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
15 листопада 2017 14:41
проект договору.docx
15 листопада 2017 14:08
Специфікація.doc
15 листопада 2017 14:08
Форма пропозиції.doc
15 листопада 2017 14:08
Лист згода.rtf
15 листопада 2017 14:08
Технічні характеристики.doc
15 листопада 2017 14:41
проект договору.docx
15 листопада 2017 14:08
проект договору.docx
15 листопада 2017 14:08
Специфікація.doc
15 листопада 2017 14:08
Форма пропозиції.doc
15 листопада 2017 14:08
Лист згода.rtf
15 листопада 2017 14:08
Технічні характеристики.doc

Роз’яснення до процедури

Запитання до процедури

Зміни в Технічному Завданні
Дата подання: 16 листопада 2017 10:29
Дата відповіді: 17 листопада 2017 15:06
Внести уточнення в тендерної документації, а саме: в ТЗ додаток_1 повинно точно вказано, що учасник повинен надати - копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, HACCP ), зареєстрованого в ННРУ (Незалежних Національних Реєстрах України). ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII 22 липня 2014 року Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Розділ I ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів; Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ISO 22000:2005 HACCP
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Дякуємо за запитання. По суті викладеного повідомляємо наступне.
Порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться (пересилаються) на митну територію України та/або вивозяться (пересилаються) з неї, а також відносини між операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів врегульовані ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Обов’язки операторів ринку харчових продуктів встановлені статтею 20 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках передбачені статтею 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.
Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов’язковою (п.7 статті 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
Таким чином, сертифікацію системи управління безпечністю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів здійснюють виключно на добровільній основі.

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 22 листопада 2017 15:00

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ФОП "КУЦКО ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА" 198 077,00
UAH з ПДВ
198 077,00
UAH з ПДВ
Документи

Публічні документи

21 листопада 2017 15:48
Scan.pdf
21 листопада 2017 15:48
лист згода.jpg
21 листопада 2017 15:48
куцко пакет документів.pdf

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ФОП "КУЦКО ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА"

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ФОП "КУЦКО ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА"
#2529416142
Переможець 198 077,00
UAH з ПДВ
22 листопада 2017 16:36

Документи

22 листопада 2017 16:35
Рішення.pdf

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 22 листопада 2017 16:36

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ФОП "КУЦКО ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА"
#2529416142
198 077,00
UAH з ПДВ
Документи

Документи

22 листопада 2017 16:35
Рішення.pdf

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
договір.pdf укладений
27 листопада 2017 09:12