Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15220000-6 Риба, рибне філе та інше м'ясо риби заморожені (Риба заморожена глазурована, обезголовлена, патрана: минтай, хек)
Очікувана вартість
3 452 900,00 UAH
UA-2017-11-13-000918-b ● 98f913197ab146109b0eebcfe0ee7108
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти Чернігівської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 02147598 |
Місцезнаходження: | 14013, Україна , Чернігівська обл., Чернігів, проспект Перемоги 141 |
Контактна особа: |
Ляховець Ольга Миколаївна +380462775083 osvita.bug07@os.chernigiv-rada.gov.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 13 листопада 2017 12:46 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 19 листопада 2017 12:51 |
Оскарження умов закупівлі: | до 25 листопада 2017 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 29 листопада 2017 12:51 |
Початок аукціону: | 30 листопада 2017 15:03 |
Очікувана вартість: | 3 452 900,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 34 529,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 34529 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
35000 кг
минтай
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
14000, Україна, Чернігівська область, м.Чернігів, ДНЗ (згідно заявок в кожен заклад окремо)
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2018
—
31 грудня 2018
ДК 021:2015: 15220000-6 — Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
20000 кг
хек
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
14000, Україна, Чернігівська область, м.Чернігів, ДНЗ (згідно заявок в кожен заклад окремо)
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2018
—
31 грудня 2018
ДК 021:2015: 15220000-6 — Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
13 листопада 2017 12:50 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
13 листопада 2017 12:46 |
ПРОЕКТ договору риба.docx | |
13 листопада 2017 12:46 |
ТЕНДЕРНА_ДОКУМЕНТАЦIЯ риба 2018 повторно .doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Зміни в Технічному Завданні
Дата подання: 14 листопада 2017 11:16
Дата відповіді: 14 листопада 2017 15:31
Внести в Технічне завдання вимогу про наявність сертифікату на систему менеджменту безпечності харчових продуктів (ISO 22000), зареєстрованому в ННРУ (Незалежні Національні Реєстри України), так як не враховані обов’язкові вимоги закону України № 1602 VII «Про внесення змін в деякі законодавчі акти України відносно харчових продуктів».
Відповідь: Дякуємо за запитання. По суті викладеного повідомляємо наступне.
Порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться (пересилаються) на митну територію України та/або вивозяться (пересилаються) з неї, а також відносини між операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів врегульовані ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Обов’язки операторів ринку харчових продуктів встановлені статтею 20 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках передбачені статтею 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.
Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов’язковою (п.7 статті 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
Таким чином, сертифікацію системи управління безпечністю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів здійснюють виключно на добровільній основі.
Порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться (пересилаються) на митну територію України та/або вивозяться (пересилаються) з неї, а також відносини між операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів врегульовані ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Обов’язки операторів ринку харчових продуктів встановлені статтею 20 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках передбачені статтею 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.
Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов’язковою (п.7 статті 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
Таким чином, сертифікацію системи управління безпечністю харчових продуктів оператори ринку харчових продуктів здійснюють виключно на добровільній основі.
Зміни в Технічному Завданні
Дата подання: 14 листопада 2017 17:02
Дата відповіді: 15 листопада 2017 08:23
"ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII
22 липня 2014 року
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів
пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ISO 22000:2005 HACCP
НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Дякуємо.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Публічне акціонерне товариство "БАЗИС" #14231737 |
Переможець |
2 594 313,00
UAH з ПДВ
|
05 грудня 2017 15:44
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
02 січня 2019 10:04
|
Електронний підпис | укладений |
21 листопада 2018 11:48
|
Дод.угода 6.pdf | зміни до договору |
21 листопада 2018 11:42
|
Електронний підпис | укладений |
22 серпня 2018 11:43
|
дод.угода риба.pdf | зміни до договору |
22 серпня 2018 11:42
|
Електронний підпис | укладений |
02 травня 2018 16:59
|
Дод.угода риба.pdf | зміни до договору |
02 травня 2018 16:58
|
Електронний підпис | укладений |
20 березня 2018 16:21
|
дод угода риба.pdf | зміни до договору |
20 березня 2018 16:19
|
Електронний підпис | укладений |
10 січня 2018 16:08
|
додаткова угода 1.pdf | зміни до договору |
10 січня 2018 16:07
|
Електронний підпис | укладений |
20 грудня 2017 10:22
|
Договір риба.pdf | зміни до договору |
20 грудня 2017 10:22
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 10 січня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 10 січня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 542 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 542 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 20 березня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 20 березня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю |
Номер договору про закупівлю: | 542 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 542 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 02 травня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 02 травня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 542 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 542 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 серпня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 22 серпня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 542 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 542 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 19 листопада 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 21 листопада 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 542 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 542 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |