Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо (Лот 1 – М'ясо куряче свіже чи охолоджене (філе куряче, стегно куряче, бедро куряче, чвертки курячі) Лот - 2 М'ясо яловиче свіже чи охолоджене (м'ясо яловиче крупно-кускове, м'ясо яловиче котлетне, печінка яловича, язик яловичий) Лот – 3 М'ясо свинне свіже чи охолоджене (шия свинна, полядвиця свинна, м'ясо свинне котлетне)
Очікувана вартість
1 000 000,00 UAH
UA-2017-03-27-000329-a ● 15cf112ce215409ca93f0a43d234f6d4
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ДАНИЛА ГАЛИЦЬКОГО |
Код ЄДРПОУ: | 02010793 |
Місцезнаходження: | 79010, Україна , Львівська обл., Львів, ВУЛИЦЯ ПЕКАРСЬКА, будинок 69 |
Контактна особа: |
Шевага Олена +380678000900 Shevaga@meduniv.lviv.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 27 березня 2017 14:40 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 01 квітня 2017 14:50 |
Оскарження умов закупівлі: | до 07 квітня 2017 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 11 квітня 2017 14:50 |
Очікувана вартість: | 1 000 000,00 UAH з ПДВ |
Інформація про предмет закупівлі
Тендерна документація
28 березня 2017 11:36 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
28 березня 2017 11:35 |
Тендерна документація.doc | |
27 березня 2017 14:37 |
ДОДАТОК №4.doc | |
27 березня 2017 14:37 |
ДОДАТОК №3.doc | |
27 березня 2017 14:37 |
ДОДАТОК №2.doc | |
27 березня 2017 14:37 |
ДОДАТОК № 1.doc |
28 березня 2017 11:36 |
Електронний підпис
Друкувати оголошення PDF
|
||||||
28 березня 2017 11:35 |
Тендерна документація.doc
|
||||||
27 березня 2017 14:37 |
ДОДАТОК №4.doc
|
||||||
27 березня 2017 14:37 |
ДОДАТОК №3.doc
|
||||||
27 березня 2017 14:37 |
ДОДАТОК №2.doc
|
||||||
27 березня 2017 14:37 |
ДОДАТОК № 1.doc
|
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Лот 1. М'ясо куряче свіже чи охолоджене |
Опис предмету закупівлі: |
філе куряче,
стегно куряче, бедро куряче, чвертки курячі |
Статус: | Завершений |
Очікувана вартість: | 500 000,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 2 500,00 UAH з ПДВ |
Аукціон
Позиції
6050 кг
М'ясо куряче свіже чи охолоджене
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
79010, Україна, Львівська обл., Львів, вул. Шимзерів, 3А, склад комбінату студентського харчування (КСХ).
Дата доставки:
31 грудня 2017
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "КОРШУНОВА ДАРІЯ СЕРГІЇВНА" #3044910869 |
Відхилено |
349 950,00
UAH з ПДВ
|
18 квітня 2017 14:38
|
ФОП Кирик Тарас Ярославович #2969318075 |
Переможець |
468 967,00
UAH з ПДВ
|
18 квітня 2017 14:57
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
04 травня 2017 13:08
|
Електронний підпис | укладений |
03 травня 2017 16:06
|
договір.pdf | укладений |
03 травня 2017 16:06
|
Виконання договору
Строк дії за договором: | 03 травня 2017 — 31 грудня 2017 |
Сума оплати за договором: |
0
з ПДВ
|
Причини розірвання договору: | Відповідно до пункту 7 статті 17 ЗУ "Про публічні закупівлі" тендерна пропозиція подана учасником процедури закупівлі, який є пов’язаною особою з іншими учасниками процедури закупівлі та/або з членом (членами) тендерного комітету, уповноваженою особою (особами) замовника |