Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Київський міський протитуберкульозний диспансер № 1 |
Код ЄДРПОУ: | 05416202 |
Місцезнаходження: | 04114, Україна , Київська обл., Київ, вул. Автозаводська, 68 |
Контактна особа: |
Занора Вікторія Анатоліївна 380984444304 tender_ptd@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 03 лютого 2017 13:06 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 08 лютого 2017 14:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 10 лютого 2017 17:00 |
Початок аукціону: | 13 лютого 2017 11:58 |
Початок аукціону: | 13 лютого 2017 11:58 |
Очікувана вартість: | 190 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 950,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Печінка яловича - 1000 кг. Яловича печінка на розрізі повинна бути гладкою і однорідною за структурою, з неї повинні бути вилучені зовнішні кровоносні судини, лімфовузли, жовчний міхур з протокою. Присутність льоду не допускається. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90 %. Окремі частини курячі (окорока) - 2000 кг. Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. М’ясо без сторонніх запахів, без льодяної глазурі. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 90 %. Сардельки 1 гатунку - 1000 кг. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 90 %. Поставка 1 раз на місяць за завкою Замовника з лютого по грудень 2017 року.
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
06 лютого 2017 12:55 |
Оголошення мясо.doc |
06 лютого 2017 12:43 |
Спецификация.xls |
06 лютого 2017 12:38 |
Проет договора.doc |
06 лютого 2017 12:55 |
Оголошення мясо.doc
|
||
06 лютого 2017 12:43 |
Спецификация.xls
|
||
06 лютого 2017 12:38 |
Проет договора.doc
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 13 лютого 2017 12:25
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП Густі Валентина Олександрівна |
175 800,00
UAH з ПДВ
|
168 990,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП "ЗАЄЦЬ БОРИС МИКОЛАЙОВИЧ" |
179 000,00
UAH з ПДВ
|
169 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Блошко В М |
183 500,00
UAH з ПДВ
|
170 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Густі Валентина Олександрівна #2202416922 |
Переможець |
168 990,00
UAH з ПДВ
|
14 лютого 2017 10:12
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
03 січня 2018 11:53
|
Дод угода2.pdf | зміни до договору |
03 січня 2018 11:51
|
Електронний підпис | укладений |
07 вересня 2017 10:18
|
Дод угода.pdf | укладений |
07 вересня 2017 10:16
|
Договор.pdf | укладений |
17 лютого 2017 09:26
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 06 вересня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 07 вересня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | У звэязку з різким підвищенням цін на продукти харчування. |
Номер договору про закупівлю: | № 42 |
Договір: | не вказано |
Номер додаткової угоди: | Додаткова угода № 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 08 грудня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 03 січня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення ціни та товар та збільшення кількості товару |
Номер договору про закупівлю: | № 42 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | Додаткова угода № 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |