Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Пельмені по-домашньому
Очікувана вартість
12 750,00 UAH
UA-2017-01-20-000576-b ● 6134b318538d4483b40e4ce3084cd4c7
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КУ "Петриківський обласний геріатричний пансіонат" |
Код ЄДРПОУ: | 03562589 |
Місцезнаходження: | 47720, Україна , Тернопільська обл., с.Петриків, вул. Зелена 15 |
Контактна особа: |
Катерина Єднак +380965058296 kyednak@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 січня 2017 11:51 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 23 січня 2017 14:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 24 січня 2017 15:00 |
Очікувана вартість: | 12 750,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 64,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Фасовка - 3 кг.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
255 кілограми
Пельмені по-домашньому
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
47720, Україна, Тернопільська область, с. Петриків, вул. Зелена, 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 січня 2017
—
31 березня 2017
ДК 021:2015: 15894300-4 — Готові страви
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
20 січня 2017 13:05 |
ОГОЛОШЕННЯ на пельмені.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "Яхван Василь Васильович" #2358920499 |
Переможець |
12 240,00
UAH з ПДВ
|
25 січня 2017 11:49
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Договір 23 специфікація.jpg | укладений |
01 лютого 2017 13:15
|
Договір 23 - 4.jpg | укладений |
01 лютого 2017 13:15
|
Договір 23 - 3.jpg | укладений |
01 лютого 2017 13:15
|
Договір 23 - 2.jpg | укладений |
01 лютого 2017 13:15
|
Договір 23.jpg | укладений |
01 лютого 2017 13:15
|