Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М’ясо
Очікувана вартість
728 325,00 UAH
UA-2017-01-16-000581-b ● 01e98d79c23145da852a88328371698b
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КУ "Довбиський психоневрологічний інтернат" |
Код ЄДРПОУ: | 03188470 |
Місцезнаходження: | 12724, Україна , Житомирська обл., Довбиш, вул. Ломоносова,22 |
Контактна особа: |
Анатолій Остринський +380672402750 03188470@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 16 січня 2017 13:49 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 21 січня 2017 15:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 27 січня 2017 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 31 січня 2017 15:00 |
Початок аукціону: | 01 лютого 2017 11:54 |
Очікувана вартість: | 728 325,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 000,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,27% |
Інформація про предмет закупівлі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
11205 кілограми
М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
12724, Україна, Житомирська область, смт. Довбиш, вул. Ломоносова, 22
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
20 лютого 2017
—
31 грудня 2017
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
23 січня 2017 13:06 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
23 січня 2017 12:48 |
ТД-ВТ_Мясо2.docx | |
16 січня 2017 13:49 |
Проект дог.doc | |
16 січня 2017 13:49 |
Тех опис_Мясо.docx | |
16 січня 2017 13:49 |
ТД-ВТ_Мясо.docx |
23 січня 2017 13:06 |
Електронний підпис
Друкувати оголошення PDF
|
|||
23 січня 2017 12:48 |
ТД-ВТ_Мясо2.docx
|
|||
16 січня 2017 13:49 |
Проект дог.doc
|
|||
16 січня 2017 13:49 |
Тех опис_Мясо.docx
|
|||
16 січня 2017 13:49 |
ТД-ВТ_Мясо.docx
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Про визначення предмету закупівлі
Дата подання: 17 січня 2017 21:49
Дата відповіді: 18 січня 2017 14:36
Предмет закупівлі товарів і послуг визначається замовником згідно з пунктами 17 і 32 частини першої статті 1 Закону та на основі національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 23 грудня 2015 року № 1749 (далі – Єдиний закупівельний словник), за показником четвертої цифри основного словника із зазначенням у дужках конкретної назви товару чи послуги. Відповідно до вищезазначеного мясо ВРХ та свинини мають класифікатор Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Код ДК 016:2010: 10.11.1 М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене, а тушки курчат бройлерів мають класифікатор Код ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці , що не може являтися предметом закупівлі одночасно в одному лоті.
Також прошу надати інформацію відповідно до якого Закону Ви просите надати сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ISO і сертифікату на систему управління якістю ISO.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Предмет закупівлі товарів і послуг визначається замовником згідно з пунктами 17 і 32 частини першої статті 1 Закону та на основі національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 17.03.2016 року № 454 (далі – Єдиний закупівельний словник), за показником четвертої цифри основного словника із зазначенням у дужках конкретної назви товару чи послуги. Відповідно до вищезазначеного мають класифікатор Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (мясо ВРХ та свинини) ДК 021:2015: 15112000-6 М’ясо свійської птиці , являються предметом закупівлі одночасно в одному лоті так як перші чотири цифри співпадають. Код ДК 016:2010 з 01.01.2017р. є некоректним. Враховуючи кількість підопічних в нашому будинку інтернаті та поширення хвороб тварин (вт.ч. африканської чуми) для більшої безпечності і якості мяса замовник має право вимагати у потенційного постачальника у формі технічних вимог копії сертифікатів на систему управліннябезпечністю харчових продуктів ISO і сертифікату на систему управління якістю ISO Даними вимогами ми не порушуємо ЗУ"Про публічні закупівлі" та у своїх діях керуємося ЗУ"Про якість та безпечність харчових продуктів" від 23.12.1997р.(останні зміни від 28.12.2014р.№67-VIII)
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "Дацик І.І." #2346716201 |
Переможець |
705 252,00
UAH з ПДВ
|
03 лютого 2017 10:36
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
12 лютого 2018 16:32
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 лютого 2018 16:31
|
2 001.jpg | зміни до договору |
12 лютого 2018 16:30
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 січня 2018 16:21
|
1 002.jpg | зміни до договору |
12 січня 2018 16:19
|
1 001.jpg | зміни до договору |
12 січня 2018 16:19
|
Електронний підпис | зміни до договору |
05 січня 2018 10:00
|
3 001.jpg | зміни до договору |
05 січня 2018 09:57
|
Електронний підпис | зміни до договору |
16 листопада 2017 08:28
|
1 001.jpg | зміни до договору |
16 листопада 2017 08:28
|
Електронний підпис | зміни до договору |
25 жовтня 2017 11:48
|
1 002.jpg | зміни до договору |
25 жовтня 2017 11:47
|
1 001.jpg | зміни до договору |
25 жовтня 2017 11:47
|
Електронний підпис | зміни до договору |
19 вересня 2017 10:59
|
1 001.jpg | зміни до договору |
19 вересня 2017 10:58
|
Електронний підпис | зміни до договору |
02 серпня 2017 10:01
|
1 002.jpg | зміни до договору |
02 серпня 2017 09:59
|
1 001.jpg | зміни до договору |
02 серпня 2017 09:59
|
Електронний підпис | зміни до договору |
01 червня 2017 09:06
|
1 002.jpg | зміни до договору |
01 червня 2017 09:05
|
1 001.jpg | зміни до договору |
01 червня 2017 09:05
|
Електронний підпис | укладений |
20 лютого 2017 13:37
|
5 001.jpg | укладений |
20 лютого 2017 13:36
|
4 001.jpg | укладений |
20 лютого 2017 13:36
|
3 001.jpg | укладений |
20 лютого 2017 13:36
|
2 001.jpg | укладений |
20 лютого 2017 13:36
|
1 001.jpg | укладений |
20 лютого 2017 13:36
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 01 червня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 01 червня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Збільшення ціни на 10% |
Номер договору про закупівлю: | 72 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 02 серпня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 02 серпня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | збільшення ціни на 10% |
Номер договору про закупівлю: | 72 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 19 вересня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 19 вересня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 72 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 23 жовтня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 25 жовтня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | збільшення ціни на 10% |
Номер договору про закупівлю: | 72 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 15 листопада 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 16 листопада 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 72 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 26 грудня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 05 січня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлв |
Номер договору про закупівлю: | 72 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 03 січня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 12 січня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | продовження дію договору що не перевищує 20% суми |
Номер договору про закупівлю: | 72 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 05 лютого 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 12 лютого 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 72 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |