Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Лопаткова частина яловича охолоджена І гатунку
Очікувана вартість
136 500,00 UAH
UA-2017-01-04-000869-b 67c3cc1a98ba4a85be34a41d91997343
Спрощена закупівля    Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Світлана Діброва

+380522338859
+380522229414
dnz_72gnomik@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) №72 "ГНОМИК" КОМБІНОВАНОГО ТИПУ
Код ЄДРПОУ: 24712202
Вебсайт: http://zakupki.prom.ua
Місцезнаходження: 25006, Україна , Кіровоградська обл., м. Кіровоград, провул. Фортечний, 23-А
Контактна особа: Світлана Діброва
+380522338859,+380522229414
dnz_72gnomik@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 04 січня 2017 17:10
Звернення за роз’ясненнями: до 10 січня 2017 09:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 12 січня 2017 11:00
Очікувана вартість: 136 500,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 1 365,00 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 1,00%

Інформація про предмет закупівлі

Лопаткова частина яловича охолоджена І гатунку - 1500 кг
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1500 кілограми
Лопаткова частина яловича охолоджена 1 гатунку
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 25006, Україна, Кіровоградська область, Кропивницький, пров.Фортечний, б.23а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 16 січня 2017  —  31 грудня 2017
ДК 021:2015: 15111000-9 — М’ясо великої рогатої худоби родини бикових

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
04 січня 2017 17:11
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
04 січня 2017 17:10
Оголошення М'ясо.doc

Роз’яснення до процедури

Запитання до процедури

Лопаткова частина яловичини
Дата подання: 05 січня 2017 09:25
Дата відповіді: 05 січня 2017 13:09
скажіть воно повине бути на кісці або без кістки
Відповідь: Згідно технічної характеристики, м'ясо повинно бути без кісток

Інформація про відміну

Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій