Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
код 10.11.1 за ДК 016:2010 М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене
код 15111000-9 за ДК 021:2015 - М’ясо великої рогатої худоби родини бикових
Яловичина першої категорії охолоджена для дошкільних навчальних закладів (ДНЗ) м. Чорноморська
Очікувана вартість
900 000,00 UAH
UA-2016-11-30-000638-b ● 02375fb7c54946f8b184f10a545740d2
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Чорноморської міської ради Одеської |
Код ЄДРПОУ: | 05406623 |
Місцезнаходження: | 68001, УКРАЇНА , Одеська обл., ЧОРНОМОРСЬК, вул. Хантадзе. буд. 8-А |
Контактна особа: |
Кушнір Валерій Григорович +380503921051 kvgval@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 30 листопада 2016 19:16 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 17 грудня 2016 16:23 |
Оскарження умов закупівлі: | до 23 грудня 2016 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 27 грудня 2016 16:23 |
Початок аукціону: | 28 грудня 2016 15:14 |
Очікувана вартість: | 900 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 5 000,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,56% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 27000 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Яловичина першої категорії охолоджена в натуральних напівфабрикатах (великих шматках) 1 ґатунку
Згідно ДСТУ 4426:2005
для ДНЗ м. Чорноморська на 2017 рік
Згідно ДСТУ 4426:2005
для ДНЗ м. Чорноморська на 2017 рік
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
10000 кг.
Яловичина першої категорії охолоджена в натуральних напівфабрикатах (великих шматках) 1 ґатунку
Згідно ДСТУ 4426:2005
для ДНЗ м. Чорноморська на 2017 рік
Згідно ДСТУ 4426:2005
для ДНЗ м. Чорноморська на 2017 рік
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
68001, УКРАЇНА, Одеська область, ЧОРНОМОРСЬК, вул. Хантадзе, 8-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
02 січня 2017
—
31 грудня 2017
ДК 021:2015: 15111000-9 — М’ясо великої рогатої худоби родини бикових
ДК 016:2010: 10.11.1 — М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
08 грудня 2016 11:47 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
08 грудня 2016 11:05 |
2017 ТД 10.11.1 яловичина 21.11.16 додаток 2.doc | |
30 листопада 2016 19:14 |
2017 ТД 10.11.1 яловичина 21.11.16.doc |
08 грудня 2016 11:47 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
08 грудня 2016 11:05 |
2017 ТД 10.11.1 яловичина 21.11.16 додаток 2.doc
|
|||
30 листопада 2016 19:14 |
2017 ТД 10.11.1 яловичина 21.11.16.doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
документи якісті
Дата подання: 08 грудня 2016 09:44
Дата відповіді: 08 грудня 2016 11:06
Пунктом 2.2. Додатку 2 до тендерної документації передбачена необхідність надання висновку санітарно-епідеміологічної експертизи для документального підтвердження якості наданого учасником товару.
Відповідно до Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів від 22.07.2014 № 1602-VII, вимоги щодо отримання висновку санітарно-епідеміологічної експертизи на продукти харчування імпортного походження була скасована. На продукти харчування українського виробництва вимога отримання висновку санітарно-епідеміологічної експертизи навіть до вступу вказаного Закону не розповсюджувалась. Також, на сьогодні в Україні немає такої установи як СЕС.
Таким чином вимога надати висновок санітарно-епідеміологічної експертизи є дискримінаційною та значно звужує можливе коло учасників.
Враховуючи вищезазначене, вимагаємо привести тендерну документацію до відповідності вимог діючого законодавства, шляхом внесення змін до тендерної документації та виключити вимогу надання учасником висновку санітарно-епідеміологічної експертизи.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: З пункту 2.2. Додатку 2 до тендерної документації вилучена вимога щодо надання висновку санітарно-епідеміологічної експертизи для документального підтвердження якості наданого учасником товару. Нова редакція додатку №2 завантажена (зміни в п. 2.2. виділені фоном жовтого кольору)
вимоги до товару
Дата подання: 08 грудня 2016 15:51
Дата відповіді: 20 грудня 2016 16:21
В Додатку 2 до тендерної документації вимоги до товару – яловичина першої категорії охолоджена в натуральних напівфабрикатах (великих шматках) 1 ґатунку, згідно ДСТУ 4426:2005.
Товар не може бути і першої категорії та 1 ґатунку , так як це два різних критерію товарної оцінки м’яса.
Також вимога до товару, який виготовлений тільки по ДСТУ 4426:2005, значно звужує можливе коло учасників,. Які можуть надати якісний товар по іншому діючому ДСТУ України.
В п.2.2. зазначено, що товар (продукція) повинен відповідати вимогам ДСТУ 4399:2005, не вірно зазначено ДСТУ, оскільки за цим ДСТУ виготовляють масло, а тендерна документація на м'ясо.
Просимо внести відповідні зміни до тендерної документації.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Яловичину дорослої худоби (корови, воли, телиці старші за три роки, бики) залежно від угодованої підрозділяють на категорії. Яловичина I категорії (від корів, волів, телиць старше за три роки) має наступні показники: м'язи розвинені задовільно, остисті відростки спинних і поперекових хребців, сідничні горби, маклаки виділяються не різко; підшкірний жир покриває тушу від 8-го ребра до сідничних горбів; допускаються значні просвіти або відкладення жиру у вигляді невеликих ділянок.
У промисловий відруб входять частини півтуші таких назв і сортів:
Перший сорт:
— грудинка;
— лопаткова частина (із підплечовим краєм).
З м’ яса промислового відрубу виробляють розфасоване м’ясо, м’ясні консерви, напівфабрикати або обвалюють і жилують для ковбасного виробництва.
1 сорт - це 1 гатунок.
В п.2.2. буде внеснео зміни
У промисловий відруб входять частини півтуші таких назв і сортів:
Перший сорт:
— грудинка;
— лопаткова частина (із підплечовим краєм).
З м’ яса промислового відрубу виробляють розфасоване м’ясо, м’ясні консерви, напівфабрикати або обвалюють і жилують для ковбасного виробництва.
1 сорт - це 1 гатунок.
В п.2.2. буде внеснео зміни
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 28 грудня 2016 15:41
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ТОВ "ЮГ-АГРОЦЕНТР" |
748 000,00
UAH з ПДВ
|
748 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "ГАВРИЛІВКА" |
819 600,00
UAH з ПДВ
|
819 600,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ Проект Інвест ХХІ |
900 000,00
UAH з ПДВ
|
900 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "ЮГ-АГРОЦЕНТР" #34108329 |
Переможець |
748 000,00
UAH з ПДВ
|
04 січня 2017 15:23
|
Укладений договір
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 13 березня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 14 березня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | не вказано |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 03 травня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 04 травня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | не вказано |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 31 травня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 31 травня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | не вказано |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 01 листопада 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 03 листопада 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | не вказано |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 26 грудня 2017 |
Дата публікації змін до договору: | 29 грудня 2017 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовження строку дії договору на наступний рік |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | не вказано |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 15 січня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 16 січня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовження строку дії договору на наступний рік |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | не вказано |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 12 березня 2018 |
Дата публікації змін до договору: | 14 березня 2018 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 25 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | не вказано |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |