Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
м'ясо свинини свіже та сало свіже
Очікувана вартість
6 300,00 UAH
UA-2016-10-03-000018-a ● 9b2ccfc8c0ed4b7ea81f57bf16c17f64
Спрощена закупівля
Торги не відбулися
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Погребищенський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) |
Код ЄДРПОУ: | 25497823 |
Місцезнаходження: | 22200, УКРАЇНА , Вiнницька обл., ПОГРЕБИЩЕ, вул.Богдана Хмельницького, 81 |
Контактна особа: |
Громкович Марія Іванівна 09677110391 pogtercentr1@ukr.net |
Категорія: | Державне або комунальне підприємство, яке не належить до замовників |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 03 жовтня 2016 09:09 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 04 жовтня 2016 14:24 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 12 жовтня 2016 00:00 |
Очікувана вартість: | 6 300,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 63,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
М'ясо свинини свіже:
стегно, лопатка, ошийок - 50 кг., філєйка - 5 кг., порібя - 25 кг., та сало свіже - 20 кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повина бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва.
Розгорнути
Згорнути
стегно, лопатка, ошийок - 50 кг., філєйка - 5 кг., порібя - 25 кг., та сало свіже - 20 кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повина бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
100 кг.
М'ясо свинини свіже: стегно, лопатка, ошийок - 50 кг., філєйка - 5 кг., порібя - 25 кг., та сало свіже - 20 кг. М'ясо свинини має бути свіжим, не замороженим, без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, по консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повина бути упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживних властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. М'ясо свинини повинно відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного виробництва.
Розгорнути
Згорнути
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
22200, УКРАЇНА, Вiнницька область, ПЛИСКІВ, Пирогова,2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
18 жовтня 2016
—
18 жовтня 2016
ДК 021:2015: 15113000-3 — Свинина
ДК 016:2010: 10.11.12 — Свинина, свіжа чи охолоджена
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
03 жовтня 2016 09:09 |
свідоцтво 2.jpg |
03 жовтня 2016 09:09 |
свідоцтво 1.jpg |
03 жовтня 2016 09:09 |
Реквізити.doc |
Інформація про відміну
Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій