Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Печі твердопаливні типу „Буржуйка”
Очікувана вартість
2 075 775,00 UAH
UA-2016-07-14-000303-c ● 085d4732ca2a41b69cad8b583eeab3a1
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державне агентство резерву України |
Код ЄДРПОУ: | 37472392 |
Вебсайт: | http://www.gosrezerv.gov.ua |
Місцезнаходження: | 01601, Україна , Київська обл., Київ, Пушкінська 28 |
Контактна особа: |
Будиліна Ірина Михайлівна 380442351742 konkursy@gosrezerv.gov.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 14 липня 2016 14:34 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 26 липня 2016 12:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 01 серпня 2016 12:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 05 серпня 2016 12:00 |
Початок аукціону: | 08 серпня 2016 14:08 |
Початок аукціону: | 08 серпня 2016 14:08 |
Очікувана вартість: | 2 075 775,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 10 000,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,48% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 20000 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Печі твердопаливні типу „Буржуйка” Оцінка тендерних пропозицій учасників здійснюється за єдиним критерієм „Ціна” без ПДВ.
Печі твердопаливні типу „Буржуйка”
Оцінка тендерних пропозицій учасників здійснюється за єдиним критерієм „Ціна” без ПДВ.
Оцінка тендерних пропозицій учасників здійснюється за єдиним критерієм „Ціна” без ПДВ.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
975 штуки
Печі твердопаливні типу „Буржуйка”
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
25015, Україна, Кіровоградська область, Кіровоград, вул. Євгена Маланюка, 3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 вересня 2016
—
14 грудня 2016
ДК 021:2015: 39711360-0 — Печі
ДК 016:2010: 28.21 — Печі та пічні пальники
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
14 липня 2016 14:56 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
14 липня 2016 14:41 |
ДОДАТОК 4 ФОРМА ТЕНДЕРНА ПРОПОЗИЦІЯпереможця.doc | |
14 липня 2016 14:40 |
ДОДАТОК 3 (ГАРАНТІЙНИЙ ЛИСТ новий)і.doc | |
14 липня 2016 14:40 |
ДОДАТОК 1 (16,17 статті ЗАКОНУ).doc | |
14 липня 2016 14:39 |
Додаток 5 (проект договору (2016) БУРЖУЙКА).doc | |
14 липня 2016 14:38 |
Додаток 2 Тех вимоги печі_Буржуйка_final.doc | |
14 липня 2016 14:36 |
ДКТ ПЕЧІ (2016).doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Роз`яснення щодо технічних вимог
Дата подання: 25 липня 2016 13:09
Прошу роз'яснити щодо п.4 Додатку 2 Про технічні вимоги:
"4. У пічці типу «Буржуйка» повинно бути місце для приготування їжі. "
Згідно вимог, що викладені в Додатку 2 та зазначені на прикладі пічки типу ПК 01.00.00.ПЕ, типорозміру 00, за ТУ У 29.7-2109701755-002-2002, можна зробити висновок, що мається на увазі пічка типу "булерьян", яка має круглу поверхню і, тому, викликає сумнів, що вона взагалі технічно може бути виконана з плоскою поверхнею для приготування Їжі.
Запитання: наскільки важливий параметр "поверхня для приготування їжі", її розмір та яка мінімальна температура поверхні має бути для приготування їжі?
Дякую.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Згідно п. 5 технічних вимог для печей твердопаливних типу "Буржуйка" відповідно до ТУ У 29.7-2109701755-002-2002, піч повинна бути обладнана первинною та вторинною камерами.
Параметр - "місце для приготування їжі" у пічці є важливим тому, що дана піч призначена для комплектування до наметів уніфікованих санітарно-барачних УСБ-56, в яких може бути розміщено до 80 -ти чоловік. Таким чином передбачається "місце для приготування їжі" (окропу). Мінімальна температура поверхні для приготування їжі (окропу) має забезпечувати розігрів та приготування їжі (окропу). Розмір контактної поверхні повинен дозволяти розміщенню кухонного посуду об'ємом від 3 літрів та має бути відповідним до лінійних розмірів пічки, зазначених у п. 3 технічних вимог для печей твердопаливних типу "Буржуйка" відповідно до ТУ У 29.7-2109701755-002-2002.
Параметр - "місце для приготування їжі" у пічці є важливим тому, що дана піч призначена для комплектування до наметів уніфікованих санітарно-барачних УСБ-56, в яких може бути розміщено до 80 -ти чоловік. Таким чином передбачається "місце для приготування їжі" (окропу). Мінімальна температура поверхні для приготування їжі (окропу) має забезпечувати розігрів та приготування їжі (окропу). Розмір контактної поверхні повинен дозволяти розміщенню кухонного посуду об'ємом від 3 літрів та має бути відповідним до лінійних розмірів пічки, зазначених у п. 3 технічних вимог для печей твердопаливних типу "Буржуйка" відповідно до ТУ У 29.7-2109701755-002-2002.
Інформація про відміну
Дата відміни
15 серпня 2016 16:12
Причина відміни
Відхилення всіх тендерних пропозицій згідно з Законом про публічні закупівлі