Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
10.13.1 "Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові"
Очікувана вартість
108 000,00 UAH
UA-2016-02-25-000141-c ● 22659d55548b49cb9beceb1eb8112543
Спрощена закупівля
Торги не відбулися
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальне підприємство "Школярик" Шевченківського району м.Києва" |
Код ЄДРПОУ: | 19483708 |
Вебсайт: | http://e-tender.biz |
Місцезнаходження: | 03113, Україна , Київська обл., Київ, вул.Лагерна,буд.40 |
Контактна особа: |
Вишнівська Олена Віталіївна 044-456-52-46 shkolarik@i.ua |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 25 лютого 2016 14:18 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 29 лютого 2016 08:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 03 березня 2016 08:00 |
Очікувана вартість: | 108 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 200,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,19% |
Інформація про предмет закупівлі
-Сосиски в/г ,штучна оболочка 50г -1600кг; ковбаса н/к в/г -150 кг
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1750 кілограми
1.Доставка до 10:00 згідно дислокації (12 шкільних їдалень).2.Постачальник- платник ПДВ.3.Вигрузка силами постачальника. 4.Оплата протягом 30 (тридцяти) банківських днів після підписання накладної.
5. У разі затримки цільового бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється протягом 5 банківських днів з дати отримання Замовником цільового бюджетного фінансування на свій реєстраційний рахунок.
Розгорнути
Згорнути
5. У разі затримки цільового бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється протягом 5 банківських днів з дати отримання Замовником цільового бюджетного фінансування на свій реєстраційний рахунок.
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
29 лютого 2016
—
30 травня 2016
ДК 021:2015: 15131100-6 — Вироби з ковбасного фаршу
ДК 016:2010: 10.13.1 — "Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові"
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
25 лютого 2016 15:27 |
Технічні вимоги.doc |
25 лютого 2016 15:27 |
оголошення сосиски.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Постачання
Дата подання: 26 лютого 2016 14:05
Скільки разів на тиждень поставка продукції?
Відповідь: один раз на тиждень
Інформація про відміну
Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій