Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
КРУПИ
Очікувана вартість
18 600,00 UAH
UA-2016-02-03-000292-b ● 5d54d7a016214a849aeb4f109804f966
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Київська міська психоневрологічна лікарня №2 |
Код ЄДРПОУ: | 01993992 |
Місцезнаходження: | 02660, Україна , Київська обл., Київ, вул. Миропільська, буд. 8 |
Контактна особа: |
Андрущенко Світлана Іванівна 0683601718 kmpnl2@health.kiev.ua |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 03 лютого 2016 14:27 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 04 лютого 2016 16:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 09 лютого 2016 16:00 |
Початок аукціону: | 10 лютого 2016 11:07 |
Очікувана вартість: | 18 600,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 180,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,97% |
Інформація про предмет закупівлі
Київська міська психоневрологічна лікарня № 2 планує закупити крупи, в асортименті, а саме:
Рис 300 кг.,договір буде укладатися на 6 місяців (лютий-липень);
Крупа пшенична 300 кг., договір буде укладатися на 3 місяці (лютий-квітень);
Крупа ячна 150 кг., договір буде укладатися на 3 місяці (лютий-квітень);
Горох 300 кг., договір буде укладатися на 6 місяців (лютий-липень);
Крупа гречана 250 кг., договір буде укладатися на 6 місяців (лютий-липень).
Вимоги до сировини. Для готування блюд із крупів треба застосовувати такі основні види сировини: — горох лущений не нижче першого сорту згідно з ГОСТ 6201; — крупи гречані першого сорту згідно з ГОСТ 5550;— пшеничних — кукурудзяних, перлових 25 30 Згідно з ГОСТ 15113.3 Наявність побічних і мінеральних домішок (піску), зараженість шкідниками хлібних запасів Не дозволено Згідно з ГОСТ 15113.2 Назва показника Допустимий рівень, мг/кг, не більше ніж Метод контролювання Вміст свинцю 0,5 Згідно з ГОСТ 26932, ГОСТ 30178 Вміст кадмію 0,1 Згідно з ГОСТ 26933, ГОСТ 30178 Вміст миш’яку 0,2 Згідно з ГОСТ 26930 Вміст ртуті 0,03 Згідно з ГОСТ 26927 Вміст мікотоксинів: — афлатоксину B1 0,005 Згідно з методичними рекомендаціями, зазначе- ними в МР 2273 [2], МУ 4082 [3] — зеараленону для пшеничних, кукурудзяних, ячних 0,2 Згідно з методичними вказівками, зазначеними в МУ 5177 [4] — Т-2 токсину 0,1 Згідно з методичними вказівками, зазначеними в МУ 3184 [5] — дезоксиніваленолу для: пшеничних ячних 0,7 1,0 Згідно з методичними вказівками, зазначеними в МУ 5177 [4] Назва показника Норма Метод контролювання Кількість мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів, КУО в 1 г, не більше ніж 5•103 Згідно з ГОСТ 10444.15 Бактерії груп кишкових паличок (коліформи) в 0,01 г продукту Не дозволено Згідно з ГОСТ 26972 Патогенні мікроорганізми, зокрема бактерії роду Salmonella, в 25 г продукту Не дозволено Згідно з ДСТУ ISO 12824 B. cereus, в 0,1 г продукту Не дозволено Згідно з ГОСТ 10444.8 Плісеневі гриби, КУО в 1 г, не більше ніж 50 Згідно з ГОСТ 10444.12 6 ДСТУ 1055:2006— крупи рисові шліфовані не нижче першого сорту згідно з ГОСТ 6292; — крупи ячні № 1 згідно з ГОСТ 5784. Можна використовувати інші види сировини, дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, згідно з чинними нормативними документами.
Розгорнути
Згорнути
Рис 300 кг.,договір буде укладатися на 6 місяців (лютий-липень);
Крупа пшенична 300 кг., договір буде укладатися на 3 місяці (лютий-квітень);
Крупа ячна 150 кг., договір буде укладатися на 3 місяці (лютий-квітень);
Горох 300 кг., договір буде укладатися на 6 місяців (лютий-липень);
Крупа гречана 250 кг., договір буде укладатися на 6 місяців (лютий-липень).
Вимоги до сировини. Для готування блюд із крупів треба застосовувати такі основні види сировини: — горох лущений не нижче першого сорту згідно з ГОСТ 6201; — крупи гречані першого сорту згідно з ГОСТ 5550;— пшеничних — кукурудзяних, перлових 25 30 Згідно з ГОСТ 15113.3 Наявність побічних і мінеральних домішок (піску), зараженість шкідниками хлібних запасів Не дозволено Згідно з ГОСТ 15113.2 Назва показника Допустимий рівень, мг/кг, не більше ніж Метод контролювання Вміст свинцю 0,5 Згідно з ГОСТ 26932, ГОСТ 30178 Вміст кадмію 0,1 Згідно з ГОСТ 26933, ГОСТ 30178 Вміст миш’яку 0,2 Згідно з ГОСТ 26930 Вміст ртуті 0,03 Згідно з ГОСТ 26927 Вміст мікотоксинів: — афлатоксину B1 0,005 Згідно з методичними рекомендаціями, зазначе- ними в МР 2273 [2], МУ 4082 [3] — зеараленону для пшеничних, кукурудзяних, ячних 0,2 Згідно з методичними вказівками, зазначеними в МУ 5177 [4] — Т-2 токсину 0,1 Згідно з методичними вказівками, зазначеними в МУ 3184 [5] — дезоксиніваленолу для: пшеничних ячних 0,7 1,0 Згідно з методичними вказівками, зазначеними в МУ 5177 [4] Назва показника Норма Метод контролювання Кількість мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів, КУО в 1 г, не більше ніж 5•103 Згідно з ГОСТ 10444.15 Бактерії груп кишкових паличок (коліформи) в 0,01 г продукту Не дозволено Згідно з ГОСТ 26972 Патогенні мікроорганізми, зокрема бактерії роду Salmonella, в 25 г продукту Не дозволено Згідно з ДСТУ ISO 12824 B. cereus, в 0,1 г продукту Не дозволено Згідно з ГОСТ 10444.8 Плісеневі гриби, КУО в 1 г, не більше ніж 50 Згідно з ГОСТ 10444.12 6 ДСТУ 1055:2006— крупи рисові шліфовані не нижче першого сорту згідно з ГОСТ 6292; — крупи ячні № 1 згідно з ГОСТ 5784. Можна використовувати інші види сировини, дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, згідно з чинними нормативними документами.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1300 кілограми
Вимоги до кваліфікації учасників: Учасник повинен надати в електронному (сканованому форматі) установчі документи:
1. Статут або інший установчий документ.
2. Виписку з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців.
3. Витяг з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ)
4. Довідку про присвоєння ідентифікаційного коду (для фізичних осіб).
5. Паспорт (для фізичних осіб).
6. Свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість або єдиного податку.
7. Довідку про взяття на облік платника податків або виписку.
8. Відповідні ліцензії.
9. Сертифікати, до відповідного товару, надаються до кожної поставленої партії товару (ксеро-копія).
10.Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи до відповідного товару, надаються до кожної поставленої партії товару (ксеро-копія).
11.Кваліфікація учасників буде визначатися з врахуванням, в т.ч., досвіду роботи не менше 5 років та підписанням аналогічних договорів.
КОНСУЛЬТАЦІЇ НАДАЮТЬСЯ ЗА ТЕЛЕФОНОМ:095-420-35-25; 068-389-11-72, ЛЮДМИЛА.
Розгорнути
Згорнути
1. Статут або інший установчий документ.
2. Виписку з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців.
3. Витяг з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ)
4. Довідку про присвоєння ідентифікаційного коду (для фізичних осіб).
5. Паспорт (для фізичних осіб).
6. Свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість або єдиного податку.
7. Довідку про взяття на облік платника податків або виписку.
8. Відповідні ліцензії.
9. Сертифікати, до відповідного товару, надаються до кожної поставленої партії товару (ксеро-копія).
10.Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи до відповідного товару, надаються до кожної поставленої партії товару (ксеро-копія).
11.Кваліфікація учасників буде визначатися з врахуванням, в т.ч., досвіду роботи не менше 5 років та підписанням аналогічних договорів.
КОНСУЛЬТАЦІЇ НАДАЮТЬСЯ ЗА ТЕЛЕФОНОМ:095-420-35-25; 068-389-11-72, ЛЮДМИЛА.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
02660, Україна, Київська, Київ, вул. Миропільська, 8
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 лютого 2016
—
10 березня 2016
ДК 021:2015: 03211000-3 — Хлібні злаки
ДК 016:2010: 10.61.3 — Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 10 лютого 2016 11:34
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП Олійник М.М. |
17 099,00
UAH з ПДВ
|
15 990,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ПП Киівпродзбут |
17 055,00
UAH з ПДВ
|
16 145,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Батрак Світлана Вікторівна |
17 000,00
UAH з ПДВ
|
16 490,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Олійник М.М. #2187303310 |
Переможець |
15 990,00
UAH з ПДВ
|
10 лютого 2016 11:34
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
12е крупи.pdf | укладений |
24 лютого 2016 09:41
|