Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Крупа ячна
Очікувана вартість
410,00 UAH
UA-2016-01-14-000040-b ● e806f8dc73ba416696f4f49cd446b0ef
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Київський міський протитуберкульозний диспансер № 1 |
Код ЄДРПОУ: | 05416202 |
Місцезнаходження: | 04114, Україна , Київська обл., Київ, вул. Автозаводська, 68 |
Контактна особа: |
Занора Вікторія Анатоліївна 0984444304 tender_ptd@ukr.net |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 14 січня 2016 11:28 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 18 січня 2016 16:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 20 січня 2016 16:00 |
Початок аукціону: | 21 січня 2016 11:42 |
Очікувана вартість: | 410,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 3,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,73% |
Інформація про предмет закупівлі
Закупівля продуктів харчування для хворих на туберкульоз.
Крупа ячна, 1 мішок вагою 50 кг.
Крупа ячна, 1 мішок вагою 50 кг.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
50 кілограми
Крупа ячна, 1 мішок вагою 50 кг.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
04114, Україна, Київська, Київ, вул. Автозаводська, буд. 68
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 січня 2016
—
04 лютого 2016
ДК 021:2015: 15613000-8 — Продукція із зерна зернових
ДК 016:2010: 10.61.3 — Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
14 січня 2016 14:00 |
Спецификация.xls |
14 січня 2016 13:48 |
Договор проект.doc |
14 січня 2016 13:31 |
квалификация учасникив.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ПП Киівпродзбут #23392445 |
Переможець |
320,00
UAH з ПДВ
|
21 січня 2016 12:03
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Договор.pdf | укладений |
26 січня 2016 14:07
|