15110000-2 М'ясо Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Сума
6 946 448 UAH
UA-P-2024-12-27-006431-a ● 8c8d6329e12d443fb4d2c407965b0545
Оголошено тендер
Опубліковано: 27 грудня 2024 12:17
Електронний підпис накладено. Перевірити
ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ
Інформація про замовника
1. Найменування: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДОБРОБУТ
ПОЛТАВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #43965125
3. Місцезнаходження:
Україна,
Полтавська область,
місто Полтава,
36000,
вул.Соборності будинок 36
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
15110000-2 М'ясо Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2610 — Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 6 946 448 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства) | 4062068 UAH | |
Місцевий бюджет | 2884380 UAH |
9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
грудень, 2024
11. Примітки: Для використання в господарській діяльності (забезпечення харчування) Покупця для задоволення потреб Полтавської міської територіальної громади, а також підприємств, установ, організацій, закладів, органів місцевого самоврядування, фізичних осіб, будь-яких інших суб’єктів господарської діяльності.
Документи замовника
27 грудня 2024 12:18
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |