Дезинфекційні засоби – 5 найменувань
Сума
280 000 UAH
UA-P-2020-09-23-012680-b ● c1b4d46960ac4c71b7090ab0fdcc376e
Оголошено тендер
Опубліковано: 23 вересня 2020 16:34
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство "Обласний медичний спеціалізований центр" Житомирської обласної ради
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #01526394
3. Місцезнаходження:
Україна,
Житомирська область,
Житомирський р-н,
12440,
с. Зарічани
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Дезинфекційні засоби – 5 найменувань
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 24450000-3 — Агрохімічна продукція
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2610 — Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 280 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Інше | кошти НСЗУ | 280000 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
вересень, 2020
11. Примітки: Місцезнаходження замовника - 12440, Житомирська обл., Житомирський район, село Зарічани. Категорії замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі - процедура закупівлі - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень. Найменування, коди та назви медичних виробів відповідно до національного класифікатора НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів», а також асортимент (кількість), одиниці виміру товару зазначено в Додатку 1 до тендерної документації (технічне завдання) та по тексту оголошення.
Документи замовника
23 вересня 2020 16:45
|
Електронний підпис |
23 вересня 2020 16:34
|
ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ.doc |