м'ясо та потрухи (Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина, гуляш) свіжо-охолоджене; серце, печінка, язик, сало бокове без шкіри свиняче свіже-охолоджене, м'ясо вищого гатунку (м'якоть) яловича, печінка яловича свіже-охолоджені; Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка), філе, стегно куряче свіже -охолоджене)
Сума
314 972 UAH
UA-P-2020-01-08-007471-c 3e3e2c47aac7452d8788c5bb1c47b53b
Оголошено тендер
Опубліковано: 08 січня 2020 17:55
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2020 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПОЛТАВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ-ІНТЕРНАТ ІІ-ІІІ СТУПЕНІВ ІМЕНІ А.С.МАКАРЕНКА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #24567467

Інформація про предмет закупівлі

3. Конкретна назва предмета закупівлі: м'ясо та потрухи (Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина, гуляш) свіжо-охолоджене; серце, печінка, язик, сало бокове без шкіри свиняче свіже-охолоджене, м'ясо вищого гатунку (м'якоть) яловича, печінка яловича свіже-охолоджені; Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка), філе, стегно куряче свіже -охолоджене)

4. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо

5. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

6. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 314 972 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 314972 UAH

7. Процедура закупівлі: Відкриті торги

8. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: січень, 2020

Документи замовника

08 січня 2020 17:56
Електронний протокол річного плану Відкрити у PDF