м'ясо та потрухи (Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина, гуляш) свіжо-охолоджене; серце, печінка, язик, сало бокове без шкіри свиняче свіже-охолоджене, м'ясо вищого гатунку (м'якоть) яловича, печінка яловича свіже-охолоджені; Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка), філе, стегно куряче свіже -охолоджене)
Сума
314 972 UAH
UA-P-2020-01-08-007471-c ● 3e3e2c47aac7452d8788c5bb1c47b53b
Оголошено тендер
Опубліковано: 08 січня 2020 17:55
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПОЛТАВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ-ІНТЕРНАТ ІІ-ІІІ СТУПЕНІВ ІМЕНІ А.С.МАКАРЕНКА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #24567467
Інформація про предмет закупівлі
3. Конкретна назва предмета закупівлі:
м'ясо та потрухи (Лот 1 - м'ясо свинини (шийна частина, гуляш) свіжо-охолоджене; серце, печінка, язик, сало бокове без шкіри свиняче свіже-охолоджене, м'ясо вищого гатунку (м'якоть) яловича, печінка яловича свіже-охолоджені; Лот 2 - м'ясо птиці бройлерів (кури бройлерні (тушка), філе, стегно куряче свіже -охолоджене)
4. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
5. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
6. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 314 972 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 314972 UAH |
7. Процедура закупівлі: Відкриті торги
8. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
січень, 2020
Документи замовника
08 січня 2020 17:56
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |