Дослідження стану якості та безпечності харчування (Бактеріологічне забруднення страв)
Сума
180 000 UAH
UA-P-2020-03-27-001651-a ● 3cb81d628a514a4687160a58daecd763
Оголошено тендер
Опубліковано: 27 березня 2020 16:24
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #40342996
Інформація про предмет закупівлі
3. Конкретна назва предмета закупівлі:
Дослідження стану якості та безпечності харчування (Бактеріологічне забруднення страв)
4. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 71610000-7 — Послуги з випробувань та аналізу складу і чистоти
5. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)
6. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 180 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Державний бюджет України | Дослідження стану якості та безпечності харчування (Бактеріологічне забруднення страв) | 180000 UAH |
7. Процедура закупівлі: Переговорна процедура
8. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
березень, 2020
Документи замовника
27 березня 2020 16:24
|
Електронний підпис |