Дослідження стану якості та безпечності харчування (Бактеріологічне забруднення страв)
Сума
180 000 UAH
UA-P-2020-03-27-001651-a 3cb81d628a514a4687160a58daecd763
Оголошено тендер
Опубліковано: 27 березня 2020 16:24
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2020 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #40342996

Інформація про предмет закупівлі

3. Конкретна назва предмета закупівлі: Дослідження стану якості та безпечності харчування (Бактеріологічне забруднення страв)

4. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 71610000-7 — Послуги з випробувань та аналізу складу і чистоти

5. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)

6. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 180 000 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Державний бюджет України Дослідження стану якості та безпечності харчування (Бактеріологічне забруднення страв) 180000 UAH

7. Процедура закупівлі: Переговорна процедура

8. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: березень, 2020

Документи замовника

27 березня 2020 16:24
Електронний підпис